Uw iPhone of iPad in de herstel- of DFU-modus zetten

Hoe zet je je iPhone of iPad in de herstel- of DFU-modus – Over het algemeen werken onze Apple-apparaten perfect. Weinig zijn er die , ofwel omdat we onofficiële versies, betas of Jailbreaks hebben geïnstalleerd, of omdat er interne componentdefecten zijn zoals de batterij of het moederbord, stoppen met goed werken, vast komen te zitten tijdens het opladen van het eerste scherm , eeuwig met de appel, met een blauw scherm (slecht ding), of een andere situatie.

Het eerste wat we moeten doen is een Hard Reset naar onze iPhone of iPad (in het geval van de iPhone 7 is de volgorde anders, zoals we al hebben geleerd in deze tutorial hoe je een harde reset te doen op de iPhone 7), om te proberen en de bug te verhelpen. Hoewel als dit systeem niet werkt, zou het volgende alternatief zijn om de computer te herstellen door deze aan te sluiten op iTunes . Iets dat ALLE inhoud van de terminal zou verwijderen, maar 80% van de bugs herstelt.

LET OP: Hoe doe je een “Hard Reset” naar de iPhone, iPad of iPod?

Het probleem (en als je dit artikel hebt bereikt zit je waarschijnlijk in deze situatie), komt wanneer je je iPhone of iPad aansluit op je Mac of PC, en iTunes is niet in staat om het te herkennen . Wat doen we dan?

Er is een speciale volgorde om onze iPhone of iPad in herstel modus , een helper systeem dat de detectie van onze computer met iTunes dwingt, dus het beheren van een volledig systeem te herstellen , die ons helpen om het probleem op te lossen (zolang het niet een component mislukking is).

Hoe ga je naar de herstel- of DFU-modus als onze iPad of iPhone niet aanstaat

  • We openen iTunes, sluiten onze apparatuur via de kabel aan op de computer en wachten af of deze in staat is de iPhone of iPad te detecteren.
  • In het geval dat de iPhone of iPad zich in een continue aan/uit-lus bevindt, maken we gebruik van het moment waarop deze wordt uitgeschakeld om de volgende sequentie uit te voeren .
  • Houd de knoppen Home en Power op je iPhone of iPad ingedrukt en tel af van TEN naar TWELVE seconden, wanneer je de Power Button ( Power ) loslaat en houd de andere knop ingedrukt.

Hoe zet je een iPhone 7 in DFU-modus

  • We openen iTunes, sluiten onze apparatuur via de kabel aan op de computer en wachten af of deze in staat is de iPhone of iPad te detecteren.
  • In het geval dat de iPhone of iPad zich in een continue lus bevindt die aan en uit gaat, maken we gebruik van het moment dat hij uitgaat om de volgende sequentie uit te voeren.
  • Houd het volume en de aan/uit-knop ( Power ) op de iPhone 7 ingedrukt en tel tussen TEN en TWELVE seconden, waarbij u de aan/uit-knop loslaat en de andere ingedrukt houdt.

Als we de volgorde correct hebben gedaan, zal het systeem na een paar seconden de detectie van onze terminal in iTunes forceren en ons ALLEEN toelaten om onze iPhone of iPad te herstellen, om een schone versie van het systeem te downloaden en opnieuw te installeren.

Een herstelmodus of DFU die in de regel nauwelijks gebruikt hoeft te worden , maar als het nodig is, is het belangrijk om te weten hoe het moet.