TWELVE FREE apps om te trainen als een professional deze zomer

De zomer is een tijd om los te komen van het werk, te genieten van je vrije tijd, nieuwe mensen te ontmoeten, nieuwe bestemmingen te verkennen of gewoon niets te doen… Maar velen van jullie zijn degenen die het hele jaar door hard hebben getraind om in de best mogelijke gezondheid te zijn. Het maakt niet uit of je bokst, crossfit, TRX, rotsklimmen, zwemmen of welke andere sport dan ook, tijdens de zomer kun je het ritme niet stoppen en alles verliezen waar je zo lang over deed om te winnen.

Apple heeft TWELVE-applicaties gebundeld om ons te helpen onze professionele training in de zomer voort te zetten op ons iOS , iPhone , iPad en iPod en WatchOS , die zich richt op de VIER essentiële gebieden voor een complete training:

  • Energie
  • Cardio
  • Let op
  • Voeding

Vier pijlers om op te focussen bij het trainen, anders zouden we niet krijgen wat we willen…. Het spijt me, een dieet zonder beweging is niets waard, en vice versa. Wil je weten wat deze essentiële toepassingen zijn deze zomer, laten we beginnen:

TWELVE gratis toepassingen om te trainen als een professional deze zomer

iOS-toepassingen voor energie

Runtastic Six Pack :

Een efficiënte abdominale personal trainer, met oefeningen en videotrainingen, verpakt in een app voor iPhone , iPad en Apple Watch .

DownloadQR-CodeRuntastic Six Pack AbsDeveloper: runtasticPrice: Free+

FitStar Personal Trainer :

Om altijd en overal te trainen: tijdens het reizen, als je niet naar de sportschool kunt of als je gewoon een gepersonaliseerde workout wilt hebben, begeleid door een virtuele personal trainer. Voor iPhone , iPad en Apple Watch .

DownloadQR-CodeFitbit CoachDeveloper: FitStar, Inc.Prijs: Gratis+.

7 Oefenminuten :

Zeven minuten zijn genoeg om niet de gewoonte te verliezen om te sporten en de gezondheid te verbeteren. Met hoge intensiteit intervaltraining, coaching en visuele aanwijzingen direct op het scherm van de iPhone , iPad of Apple Watch .

DownloadQR-Code7 Minute WorkoutDeveloper: BytesizePrice: Gratis+.

iOS Cardio Applicaties

Lopen voor Gewicht :

Speciaal ontworpen om u te helpen gewicht te verliezen. Inclusief 6 trainingsprogrammas om uit te kiezen, een intervaltrainingsplan voor hardlopen, lopen en sprinten. En met drie moeilijkheidsgraden: Beginner, Intermediate en Advanced. Voor iPhone en Apple Watch .

DownloadQR-CodeRun voor Afslanken van VervDeveloper: Verv Inc.Prijs: Gratis+.

Lopen en lopen met Endomondo:

Een personal trainer staat altijd klaar, of je nu gaat hardlopen, fietsen, wandelen, kanoën of een andere totaal andere fysieke activiteit. Voor iPhone en Apple Watch .

DownloadQR-CodeEndomondo Sports TrackerDeveloper: Endomondo.comPrijs: Free

Runkeeper – GPS Running Walking:

Volg je hardlopen, wandelen, fietsen, wandelen, fietsen en meer met behulp van de GPS op de iPhone . En aangevuld met de app op de Apple Watch .

DownloadQR-CodeRunkeeper- Registratie door GPSDeveloper: FitnessKeeper, Inc.Prijs: Gratis+.

iOS-toepassingen voor de geest

Zen:
Begeleide meditatie, mindfulness, meditaties om stress te verlichten en de slaap te verbeteren En met geluiden van de natuur om te helpen rusten en te ontspannen.

DownloadQR-CodeZenOntwikkelaar: MoveNext, LtdPrice: Gratis+.

Headspace:
Meditatie app voor iPhone, iPad en Apple Watch , eenvoudig en effectief. Om te ontspannen en de stress onder controle te houden door slechts 10 minuten per dag te besteden.

DownloadQR-CodeHeadspace: Meditatie en SlaapDeveloper: Headspace Inc.Prijs: Gratis+.

Pacifica:
Hulpmiddelen voor stress en angst, gebaseerd op cognitieve gedragstherapie, ontspanning en welzijn. iPhone en iPad .

DownloadQR-CodeSanvello (voorheen Pacifica)Ontwikkelaar: Sanvello Health Inc.Price: Free+.

iOS Voedingstoepassingen

Levensduur:
Levensstijlbewaking, lichaamsbeweging en het tellen van calorieën in je zak met de iPhone, en ook op je pols met de Apple Watch .

DownloadQR-CodeLifesum: easy weight lossDeveloper: Lifesum ABPrice: Free+

MyFitnessPal – Calorie- en stappenteller:
Controle van de calorieën en oefening uitgevoerd, om u te helpen uw gewichtsverlies doelen te bereiken. iPhone , iPad en Apple Watch .

DownloadQR-CodeMyFitnessPalDeveloper: Under Armour, Inc.Prijs: Gratis+.

Leeuwerik:
Conversatiecoaching over voeding en gewichtsverlies, direct op de iPhone en de Apple Watch . Iets wat lijkt op het hebben van een bepaalde voedingsdeskundige op alle tijden en plaatsen.

DownloadQR-CodeLark – 247 GezondheidscoachOntwikkelaar: LARKPrijs: Gratis+.

TWELVE toepassingen voor een volledige en professionele opleiding waarmee we alles kunnen bereiken wat we deze zomer willen doen.