Toepassingsmappen direct aanmaken in iOS 11

Hoe maak je instant app-mappen op iPhone en iPad met iOS 11

We werken elke dag hard om u uit te leggen hoe u uw Mac-desktop op orde kunt houden, dankzij het gebruik van labels. Of we hebben zelfs uitgelegd hoe u uw favoriete websites kunt instellen als bureaubladpictogrammen zoals applicaties. Dus waarom zouden we niet meteen al onze applicaties in mappen groeperen? Het lijkt misschien dom, maar na verloop van tijd stapelen we tientallen toepassingen op die we niet vaak gebruiken, en we zouden ze kunnen groeperen om ruimte te maken voor de echt belangrijke.

Tot nu toe was het een nogal vervelend proces, vooral als er veel programmas bij betrokken waren, maar met de komst van iOS 11 heeft Apple besloten om het ALLEEN veel sneller en intuΓ―tiever te doen, dankzij de multitouch van zijn computers.

Het maken van Instant Application Folders in iOS 11

  • Houd ingedrukt tot de toepassingen beginnen te schudden en het pictogram om ze te verwijderen verschijnt.
  • Laat de applicatie los en klik nogmaals om deze te verslepen of te verplaatsen naar een ander deel van het scherm.
  • We klikken dan met een andere vinger op de verschillende applicaties die we willen groeperen, waardoor ze binnen enkele seconden naar dezelfde stapel worden verplaatst.
  • Als we die “stack” van applicaties op het bureaublad laten vallen, worden ze terug geplaatst, maar als we die bovenop een andere applicatie op het bureaublad laten vallen, wordt er een map aangemaakt met alle applicaties erin.

Omdat we weten dat tellen niet hetzelfde is als zien, hebben we een video toegevoegd aan ons tutorialkanaal waar je kunt zien hoe het op een praktische manier wordt gedaan.

Hoe maak je direct applicatiemappen aan

Een zeer nuttig systeem om in een paar seconden ALLE spellen of toepassingen die we in een map willen organiseren. Op deze manier kunnen we afscheid nemen van veel van die schermen met oneindig veel toepassingen waar het moeilijk is om te onthouden waar degene die je zocht was.