Toegang tot de iBooks-map vanaf uw Mac

iBooks map

Hoe krijg je toegang tot de iBooks-map – Als we je al hebben laten zien hoe je boeken die je op iBooks hebt gekocht kunt verbergen of hoe je een bestand, PDF of boek in iBooks kunt hernoemen vanaf je iPhone, iPad of Mac, hebben we een andere S.O.S ontvangen van een vriend, die niet in staat was om de iBooks bronmap met al zijn bestanden te vinden. Iets wat hij dringend nodig had om de boeken en bestanden die hij in DOS had gesynchroniseerd te scheiden van zijn computers (persoonlijk en werk). Een actie die vroeger heel eenvoudig was, maar sinds de komst van iCloud Drive is het pad om de map met onze boeken te vinden aanzienlijk veranderd.

iCloud is erin geslaagd om al onze bestanden en bibliotheken te centraliseren en ze te verbinden met onze computers die ze nu direct kunnen benaderen en beheren, maar heeft de mappen die ze bevatten veranderd. Hoe krijgen we nu toegang tot de iBooks-map?

Hoe toegang te krijgen tot de iBooks map

Tot nu toe was de manier om onze iBooks-bibliotheken voor verschillende computers te onderscheiden via iTunes, waar we selecteerden welke we wel en welke we niet wilden synchroniseren, maar daarvoor moesten we weten waar de iBooks-map zich bevond met de boeken en bestanden.

Open gewoon de toepassing, selecteer de lijstmodus en klik met de rechtermuisknop op een boek om de bronmap te vinden.

Nu is het pad om de map handmatig te vinden iets ingewikkelder als je iCloud voor iBooks hebt geactiveerd, dus we hebben besloten om je te laten zien hoe je het op een heel eenvoudige manier kunt doen met Spotlight .

  • We openen Spotlight via ⌘ (opdracht) + Spatiebalk, of door te klikken op het vergrootglaspictogram in de rechterbovenbalk, en plakken het volgende adres:

~LibraryMobile DocumentsiCloud~com~apple~iBooksDocuments

Met deze eenvoudige code hebben we direct toegang tot de map van onze iBooks-bibliotheek, zodat we fysiek kunnen handelen op onze bestanden, ze kunnen hernoemen, kopiëren, uitpakken of zelfs een nieuw boek kunnen toevoegen aan onze bibliotheek in de zuiverste Old-School-stijl die sommigen van jullie zo leuk vinden. Zo kunt u kiezen welke boeken of documenten in ons persoonlijke team zitten en welke in die van ons werk of bedrijf.