Terugkeren naar schermvullende gespreksmelding in iOS 14

Sinds de lancering van iOS 14 hebben velen van ons de bètaversie geïnstalleerd om alle nieuwe functies van dit nieuwe besturingssysteem voor de iPhone te testen. Een nieuwe versie die, hoewel ze op het eerste gezicht minder nieuwe functies lijkt te hebben dan vorige edities, de waarheid is dat ze een groot aantal wijzigingen en aanpassingen bevat ten behoeve van de gebruikers.

Een van die veranderingen, die door velen wordt verwacht, is de nieuwe interface voor oproepberichten. In iOS 14 zal er standaard een eenvoudige strip verschijnen om ons te waarschuwen dat we een oproep ontvangen, zodat we kunnen doorgaan met wat we aan het doen waren . Maar omdat er altijd twee kanten aan dezelfde medaille zijn, zullen velen de voorkeur geven aan het full-screen systeem, zoals degenen met visieproblemen, die vertrouwen op het grote iPhone-scherm om te weten wie hen roept. Dus gaan we je laten zien hoe je de schermvullende gespreksmelding terugplaatst in iOS 14 .

Hoe terug te keren naar een schermvullende oproepmelding in iOS 14

Vereiste tijd: 1 minuut.

iOS 14 zit vol met nieuwe instellingen en opties om onze apparatuur aan te passen. Een van hen waar velen op wachten is een nieuwe interface om ons te waarschuwen voor inkomende oproepen. Een veel discreter systeem, dat ons in staat stelt om door te gaan met onze normale activiteit, maar voor degenen die meer klassiek of visueel gehandicapt zijn kan het moeilijk zijn om te raden wie het is . Het mooie van iOS 14 is dat het ons, naast het opnemen van deze nieuwe oproepmelding, in staat stelt om terug te keren naar de traditionele volledig scherm-methode door deze eenvoudige stappen te volgen:

  1. Instellingen

    We hebben toegang tot de instellingen van onze iPhone of iPad.

  2. Telefoon

    We zoeken de telefoonsectie en gaan naar binnen om de verschillende opties aan te passen.

  3. Inkomende oproepen

    Binnen inkomende gesprekken kunnen we de interface selecteren die het beste past bij onze behoeften of stijl, hetzij in stripvorm of in volledig scherm.

In een paar seconden kunnen we kiezen welk van de twee systemen we het beste vinden. Aan de ene kant het klassieke full-screen systeem dat ons onderbreekt wat we aan het doen zijn maar ons toestaat om de beller onmiddellijk te identificeren, en aan de andere kant het veel discretere systeem dat ons waarschuwt voor de beller maar ons toestaat om door te gaan met wat we aan het doen waren . Twee opties voor twee verschillende doelgroepen.