Snelle doorschakeling van uw Apple horloge zonder dat dit gevolgen heeft voor de gebeurtenissen

Velen van jullie houden ervan om te laat te zijn, het is niet iets wat je bewust doet, maar je laat anderen altijd wachten met de vreemdste excuses in het universum. Het is mogelijk om ergens te laat te zijn om een geloofwaardige reden, maar de kans dat de planeten zich elke week aanpassen om te voorkomen dat je te vroeg bent is nul aardappel .

Velen zijn degenen die met traditionele horloges ervoor kiezen om de tijd te vervroegen om ” Blijf te laat komen “…. Maar in ieder geval niet op de tijden die we gewend waren.

Apple is een bedrijf dat weet hoe mensen werken, voornamelijk vanwege de directe relatie die het heeft met zijn gebruikers en de inspanning om de bruikbaarheid van zijn besturingssysteem zo eenvoudig en vergelijkbaar met menselijk gebruik te maken. Daarom voegt Apple die kleine ” Tricks ” of Aanpassingen aan uw computers toe.

De Apple Watch is de laatste geweest die de appel familie heeft bereikt en heeft al de harten van velen veroverd. Van alle instellingen en opties heeft Apple gedacht aan die “Infinite Late Arrival”, waardoor ze de mogelijkheid hebben om de tijd van onze Apple Watch te vervroegen zonder dat dit invloed heeft op de rest van de instellingen , geplande afspraken en andere gebeurtenissen die we hebben gepland … noch moeten we 15 minuten voor de vergadering van de dag aankomen. Wil je weten hoe je dat doet?

  • Om de tijd van onze Apple Watch te vervroegen zonder de rest van de gebeurtenissen te beïnvloeden, hoeven we alleen maar naar ” Settings” in onze Apple Watch te gaan.
  • Binnen ” Settings” gaan we naar de instellingen van ” Time”.
  • Er is onze geweldige optie om de tijd van onze Apple Watch zoveel te vervroegen als we nodig hebben, wat voor sommigen genoeg zal zijn met 10 minuten, maar voor sommigen zullen er 45 nodig zijn (ik wil naar niemand kijken!!).

Een eenvoudige truc die ons zal helpen om niet langer de meest gehate van de groep vrienden te zijn en hen te verrassen door eens en voor altijd vroeg te komen.