Slaap beter door het iOS “Slaap” alarm in te stellen

Hoe kun je beter slapen

Slaap beter – Slaap is een fundamenteel onderdeel van het mens zijn. Een moment van TOTALE ontkoppeling, waarbij de hersenen alle informatie van de dag downloaden, terwijl het lichaam zich herstelt van de inspanningen die we hebben geleverd. Het is aangetoond dat we niet zonder slaap kunnen leven, zoals we weten dat het op geen enkele manier kan. Het is waar dat het levensritme, de werkploegen, de kinderen en elke andere persoonlijke situatie onze slaappatronen kunnen veranderen, maar we moeten streven naar een routine die de rust voor het slapengaan vergemakkelijkt.

Al jaren zet Apple zich in om zijn gebruikers te helpen hun gezondheid en voeding te verbeteren, en dat houdt ook in dat het ons helpt een routine te handhaven met onze vrije tijd. Om dit te doen, heeft het een applicatie gemaakt binnen de klok van onze iPhone en iPad, die ons zal helpen om goed te slapen, dankzij een alarm dat ons waarschuwt wanneer het tijd is om naar bed te gaan. Iets dat, samen met de niet storen-modus, het perfecte gereedschap is om te rusten.

Hoe stel je het “slaap”-alarm in voor een betere slaap

 • Het eerste wat we moeten doen is toegang krijgen tot de klok applicatie op onze iPhone of iPad.
 • Klik op de icoontjes die in de onderste balk verschijnen op degene die je slaperig maakt.
 • Wanneer we dit gedeelte voor het eerst betreden, wordt ons iets meer in detail uitgelegd waaruit dit alarm bestaat, en wordt ons een reeks vragen gesteld om het alarm correct te kunnen configureren:
  • De tijd dat we regelmatig wakker worden
  • Welke dagen in de week.
  • Het aantal uren dat we moeten slapen.
  • Wanneer zal het alarm ons waarschuwen (zodat het niet nodig is om het andere alarm van de klok te activeren) en welk geluid willen we dat het ons wakker maakt.
 • Zodra het “Sleep” alarm is ingesteld, zal de iPhone ons elke dag waarschuwen voor degene die we hebben geselecteerd, wanneer het tijd is om naar bed te gaan, zodat we een volledige rust kunnen hebben.

Wanneer we gaan slapen, zal de iPhone of iPad de microfoon en de versnellingsmeters activeren om onze slaapuren te controleren, waarbij elk geluid of elke beweging die onze rust heeft onderbroken wordt opgenomen en die we kunnen raadplegen in de “Health”-applicatie die geïnstalleerd is op onze iOS-apparatuur dankzij HealthKit.