Resetten van iPhone 8 met een harde reset in iOS 11

Hoe u uw iPhone 8 of Hard Reset kunt resetten – Leer hoe u uw iPhone 8 kunt resetten

Hoe de iPhone 8 “Hard reset” te resetten – Met de komst van iOS 11 heeft Apple S.O.S. noodoproep op de iPhone geïntroduceerd, een zeer eenvoudige en handige manier om lokale hulpdiensten te bellen als dat nodig is, gewoon door op EEN of TWEE knoppen te drukken. Daarom heeft het systeem moeten veranderen om de iPhone 8 te resetten met een “Hard Reset”.

Hoe je je iPhone 8 kunt resetten met een ” Hard Reset ” is een systeem dat we moeten gebruiken als laatste redmiddel voor een systeemreset van je iPhone 8, en in het geval dat onze iPhone 8 niet correct reageert of een vreemd gedrag vertoont (bereikbaarheid werkt niet, bevroren scherm, enz…) kunnen we teruggaan naar de fabrieksinstellingen.

LET OP: Hoe de iPhone 7 “Hard Reset” te resetten

Omdat we weten dat u zult kijken hoe u het correct doet voor uw nieuwe iPhone 8, en dat u het oude systeem gebruikt met de iPhone 7 zult proberen om een “harde reset” te doen, laten we u achter met de juiste volgorde.

Hoe hard te resetten iPhone 8

  • Eerst drukken we op de knop volume omhoog (een korte druk).
  • Vervolgens drukken we de volumeknop in en laten we deze los (een korte druk).
  • Tot slot houden we de “Power” knop ingedrukt (een lange druk).

Na het indrukken van de toetsen in de volgorde die we aangeven en het ingedrukt houden van de aan/uit-knop, wordt onze apparatuur volledig uitgeschakeld. Hij wordt pas ingeschakeld als we de knop aan de zijkant loslaten en beginnen met de “Hard Reset” van het systeem om hem te resetten.

Een nieuwe toetsencombinatie, die ALLE problemen op onze iPhone 8, iPhone 8 PLUS of iPhone X oplost voordat we de laatste stap zetten om het te herstellen.