Opname van het iPhone-scherm met geluid

Het opnemen van het iPhone-scherm is eenvoudig vanaf het moment dat het controlecentrum in iOS aankomt. Een zeer nuttig systeem voor het geval we naar een contactpersoon, familielid of collega iets belangrijks moeten sturen dat we op onze iPhone visueel hebben, of waarom niet, om onze meesterzet op te nemen tijdens het spelen van ons favoriete spel.

Wat je misschien niet wist was de manier om het scherm van de iPhone op te nemen met geluid , iets wat we kunnen doen met een kleine truc die de microfoon van onze iPhone of iPad activeert tijdens het opnemen en voegt meer mogelijkheden toe bij het becommentariëren van wat we aan het opnemen zijn.

Opname van het iPhone-scherm met geluid

Vereiste tijd: 1 minuut.

Het maken van schermopnames met geluid is mogelijk. Of we nu het interne geluid van een video of applicatie willen opnemen, of het omgevingsgeluid of onze stem, we kunnen het doen door deze eenvoudige stappen te volgen:

 1. Controlecentrum

  We openen het controlecentrum van onze iPhone of iPad. Om dit te doen, glijdt u gewoon naar beneden vanuit de rechterbovenhoek (als het een iPhone is zonder fysieke knop), of naar boven (als het een iPhone is met een Touch-ID-knop).

 2. Opslagscherm vasthouden

  Van alle snelkoppelingen die we in het controlecentrum hebben (als je het niet vindt lees hieronder hoe je het moet toevoegen), houden we het opslaan scherm één ingedrukt dat een nieuw popup menu zal laten verschijnen met nieuwe opties.

 3. Activeer microfoon

  We hoeven alleen maar de microfoon te activeren, zodat zodra we op de knop drukken om de opname te starten, dit gebeurt met de microfoon geactiveerd.

Hoe voeg je de optie voor schermopname toe aan het controlecentrum

?

Het toevoegen van de optie om het scherm op te nemen op de iPhone is zeer eenvoudig en duurt slechts een paar seconden. We kunnen er ook gebruik van maken om nieuwe toe te voegen of de oude te reorganiseren die we hadden geactiveerd. Om het te activeren hoeven we alleen maar het volgende te doen:

 • We hebben toegang tot de instellingen op de iPhone of iPad.
 • Zoek de sectie van het controlecentrum en klik op aanpassen van de besturingselementen.
 • Eenmaal binnen activeren we de Screen Recording (en zoveel als we willen).

Vanaf nu hebben we meer opties bij het opnemen van onze projectschermen, het maken van presentaties of zelfs opnames om onze spellen te delen met vrienden . Waar we vanaf nu geluid of eigen commentaar aan kunnen toevoegen.

Videotutorial: Hoe neem je het iPhone-scherm op met geluid

?