Ontdek wat woorden betekenen met het iOS woordenboek

Kennis is de faculteit die wij mensen moeten begrijpen door middel van de rede, terwijl taal de manier is waarop we die geleerde kennis van de een op de ander overbrengen . Een taal die veel rijker is aan woorden dan we ons kunnen voorstellen (en natuurlijk gebruiken), vandaar dat we af en toe een woord tegenkomen waarvan we de betekenis niet kennen.

In het verleden gebruikten we thuis die 20 deel-encyclopedieën om “snel” de betekenis op te zoeken van wat we niet wisten, in een poging het te onthouden en te gebruiken op een bepaald moment. Maar tegenwoordig, waar alles digitaal is, zijn er maar weinig mensen die een woordenboek bijhouden in omstandigheden waarin ze de betekenis van woorden kunnen opzoeken… tenzij je een iOS-apparaat hebt zoals een iPhone of een iPad.

LET OP: Hoe kunnen bestanden in Pages voor iOS op TWEE verschillende manieren worden hernoemd?

Nee, we willen niet dat je je iPhone of iPad gebruikt om te zoeken naar betekenis op het internet. We willen dat je ontdekt dat iOS een woordenboek bevat dat je zal helpen de betekenis van de woorden te achterhalen zonder dat je een applicatie van een derde partij nodig hebt en in enkele seconden.

Hoe weet je de betekenis van woorden in iOS

?

  • Het systeem voor het kennen van de betekenis van woorden op zowel de iPhone als de iPad is zeer eenvoudig. Selecteer gewoon het woord waarvan u niet weet dat het erin voorkomt, en klik nogmaals op het geselecteerde woord om het pop-up menu te openen en selecteer “definiëren”.
  • Als u op deze optie klikt, wordt onmiddellijk een pop-upvenster geopend met de betekenis van dat woord. Bovendien, als u een woordenboek in een andere taal hebt geactiveerd, zal het u de vertaling van het woord naar de taal van het geselecteerde woordenboek vertellen.
  • In ditzelfde scherm zullen we in staat zijn om te beheren dat de woordenboeken die actief zijn op het moment van het zien van de betekenis van een woord (U zult in staat zijn om toe te voegen en te downloaden alles wat je wilt).

Weinig mensen wisten dat iOS een woordenboek bevatte, maar zodra je deze kleine truc leert, zul je niet stoppen met het gebruik ervan. Een zeer interessant systeem om verder te leren dankzij het hebben van een compleet iPhone-vormig woordenboek in de palm van je hand.