Nieuw bij Apple Music? Apple laat je alles zien in 7 geweldige videos

de instructies voor het gebruik van de producten behoren tot het verleden, de beste manier om alle mogelijkheden van een computer of product te benutten is het uitproberen. Apple heeft al lang geleden slechts een korte beschrijving van de basis met zijn producten opgenomen, maar er zijn nog steeds veel mensen die wat moeite hebben met experimenteren, en die de voorkeur geven aan een goede tutorial of een video die de dingen beter uitlegt zonder het risico te lopen om fouten te maken.

Dat is waar Pacmac en al zijn duizenden tutorials voor zijn, die we u al enkele jaren dagelijks aanbieden op verschillende kanalen, waaronder video-tutorials op ons Youtube-kanaal. Apple weet dat video tutorials of visuele tours zeer nuttig zijn, vooral als het gaat om een radicale verandering in de interface van een van haar producten, dus het heeft net een serie van zeven videos gepubliceerd waar we alle mogelijkheden kunnen zien die Apple Music brengt.

Hoe gebruik je het correct, hoe configureer je het, welke secties heeft het, enz… Zullen we beginnen?

Voor U

Een ruimte waar Apple uitgevers aanbevelingen hebben gemaakt voor albums en artiesten die we in onze Apple Music sessie hebben opgezet door simpelweg op ons sessie-icoontje linksboven te klikken.

https:/youtu.begxP-Jb03ylA

Nieuw

Een unieke manier om nieuwe artiesten, muziekstijlen en albums te ontdekken. U kunt de kwantiteit en de kwaliteit van de nummers en muziekstijlen die zijn opgenomen in de rubriek “Activiteitenlijst”, waarover we het in de zesde videoplaylist zullen hebben, niet missen. Apple heeft hard gewerkt om ervoor te zorgen dat we met volle teugen van de muziek en de ervaringen genieten… het is net als het bezit van een radiostation!

Radio

Je drukt op een knop en luistert naar de radio, van de meer dan beroemde Beats 1 uit Londen, New York en Los Angeles, tot elke andere die we willen voor de muzikale stijl. Allemaal met de kwaliteit van de beste DJs, producers en radio-hosts, allemaal vanuit ÊÊn knop en zonder honderdduizenden advertenties.

Verbinden

Omdat het bij muziek niet alleen gaat om het beluisteren ervan, maar om het kunnen verbinden met je favoriete artiesten waar je ze kunt volgen, hun fotos, intieme momenten, exclusieve videos kunt delen, heeft Apple Connect. Een exclusieve en gebruiksvriendelijke ruimte waar u kunt zien wat er gebeurt met alle kunstenaars die we volgen.

Mijn muziek

Al uw muziek en videos georganiseerd in een enkele bibliotheek die we kunnen beheren en bewerken zoals we willen, en met brutale lied grenzen met maximaal 10.000 nummers. Een zeer eenvoudige manier voor al uw muziekliefhebbers.

Afspeellijst

Zoals we in de video in de “Nieuws”-sectie hebben vermeld, heeft Apple op een heel speciale manier en voor echte muziekliefhebbers een lijst van liedjes gemaakt die door echte experts voor u zijn gemaakt. We hebben het niet over programmas die het ene nummer aan het andere koppelen, maar over muziekproducenten, DJs en experts in het selecteren van het beste van het beste voor u.

De manier om hier te komen is door de “Nieuws” sectie, schuif de inhoud een beetje naar beneden en daar heb je het, drie lijsten klaar om te verkennen en te genieten met volle teugen:

  • Apples uitgeverslijsten
  • Activiteitenlijsten
  • Lijsten van medewerkers

Mijn afspeellijst

Als we verschillende liedjeslijsten van experts en muziektijdschriften kunnen beluisteren, waarom maken we dan geen eigen liedjeslijst? Apple heeft daar ook aan gedacht en geeft ons de mogelijkheid om er een te maken door simpelweg de stappen te volgen die in de video worden getoond:

  • Laten we naar Mijn muziek> Lijsten> Nieuw.
  • We noemen het en zetten er een beschrijving op als we dat willen.
  • We voegen de nummers toe die we willen.
  • We zetten een voorpagina en dat is het!

Natuurlijk is Apple Music een ontdekking voor muziekliefhebbers en hoewel de vrije periode van 3 maanden snel afloopt, zullen velen van ons het houden… En jij?