Met behulp van Control Center Camera Shortcuts op iPhone en iPad

De iPhone camera is zonder twijfel een van de beste cameras op de markt . De beeldkwaliteit, kleurmanagement, digitale ontwikkeling en de kracht van de chips om de filters in real time toe te passen, maken dit een van de meest gebruikte fotoapparatuur ter wereld. De mogelijkheden zijn talrijk, en beetje bij beetje verkennen we ze binnen onze categorie fotografie voor iPhone waar je vindt hoe je een video kunt omzetten in een live foto en dit in een normale foto, hoe je de focus kunt beheren, fotos kunt verbergen, albums kunt maken en nog veel meer dingen.

Deze keer laten we je zien hoe je het iOS Control Center kunt gebruiken om de modus te selecteren waarin je de camera van je computer wilt openen . Dit is een zeer slimme manier om gebruik te maken van de shortcuts die we hebben ontworpen om ons te helpen efficiΓ«nter te zijn.

Met behulp van Control Center Camera Shortcuts op iPhone en iPad

Vereiste tijd: 1 minuut.

De centrale is ontworpen om binnen enkele seconden toegang te krijgen tot bepaalde opties of toepassingen . Een van deze shortcuts is de veelgebruikte camera die ons in staat stelt om direct de modus te selecteren die we willen openen. Een zeer nuttig systeem om tijd te besparen bij het maken van een foto met een bepaalde fotomodus . U kunt er op de volgende manier bij:

 1. Controlecentrum

  Toegang tot het controlecentrum van de iPhone of iPad:
  iPhone zonder fysieke knop: We glijden naar beneden vanaf de rechterbovenhoek van het hoofdscherm.
  iPhone met fysieke knop: We schuiven omhoog vanaf de onderkant van het hoofdscherm.

 2. Camera

  Klik op het camerapictogram in het iOS-controlecentrum en houd het vast.

 3. Cameramodus

  Selecteer de gewenste cameramodus uit de opties die verschijnen, waaronder modus selfie , portret, video of selfie portret.

Zo kunnen we de camera openen op de manier die we willen en onmiddellijk , zonder te hoeven navigeren tot we degene vinden die we willen op de traditionele manier. Een zeer eenvoudige en snelle manier om een paar seconden te besparen bij het maken van een foto.