iFixit laat u zien hoe u uw Apple Watch kunt repareren

De Apple Watch heeft nog niet de tweede golf van landen bereikt, waaronder Spanje, en de eerste reparatiehandleidingen voor onze Apple Watches komen van de iFixit-website.

U kunt een van de liefhebbers zijn van zelfreparatie van hun apparatuur (zelfs met het risico deze volledig te vernietigen), of u kunt daadwerkelijk werken aan het repareren van computerapparatuur. Vandaag de dag en dankzij de genieΓ«n van iFixit kunnen we allemaal genieten van de reparatiehandleidingen om onze schermen te repareren, de batterijen te vervangen, problemen met de NFC-antenne op te lossen, enz…

Deze handleidingen, zoals ze allemaal op de Noord-Amerikaanse website staan, gaan stap voor stap en laten ons door middel van afbeeldingen het volledige proces van demontage en reparatie zien. Zoals u weet, en als we het u niet al vertellen, biedt dezelfde iFixit-website gebruikers speciale gereedschapskisten om zonder problemen reparaties uit te voeren, evenals de verschillende onderdelen of componenten die nodig zijn om ze te vervangen.

Op dit moment heeft iFixit niet voldoende voorraad om ze zonder voorbehoud aan te bieden, maar over een paar weken zullen we op hun website alle benodigde componenten zoals batterijen, schermen, antennes, lijmen en dergelijke kunnen vinden.

Wij herinneren u eraan dat, zoals bij elke computer ter wereld, alle reparaties die namens u worden uitgevoerd, de garantie van de fabrikant, in dit geval Apple, komen te vervallen. Toch is het nog steeds geweldig nieuws voor degenen die wat geld willen besparen op hun reparaties, of die gewoonweg iets durven te doen.

Je kunt deze slimme gidsen krijgen via de volgende links:

  • Lijmen
  • Batterij
  • NFC-antenne
  • Scherm

Hoewel we, zoals gebruikelijk bij iFixit, weten dat het aantal te repareren onderdelen zal toenemen, laten we u de permanente link naar alles wat met de Apple Watch te maken heeft.

We verzekeren u dat ze de moeite waard zijn om de ins en outs van dit spectaculaire nieuwe team te kennen, het onderzoekswerk van Apple, de ins en outs ervan, enz…. Uiteindelijk hebben we allemaal nog steeds de nieuwsgierigheid van een kind in ons