Houden van iPhone-camera-instellingen

Kwaliteitsfotografie is niet langer iets exclusiefs voor een paar professionals met onbetaalbare apparatuur. Apple en zijn iPhone zijn erin geslaagd om vaste gebruikers echte surveillance te laten doen met apparatuur die verbetert met elke nieuwe versie die Apple introduceert. Processoren, lenzen, sensoren en zelfs stabilisatoren maken het gemakkelijker dan ooit om ongelooflijke fotos te maken.

De iPhone is het perfecte apparaat . Het formaat betekent dat we het in onze zakken kunnen dragen om het eruit te halen wanneer we maar willen, om te richten en te fotograferen, en om een meer dan fatsoenlijk beeld te krijgen dankzij de kwaliteit van de onderdelen. Fotos die we kunnen verbeteren dankzij de verschillende opties die in iOS zijn opgenomen, zoals scherpstelling en belichting, of we de flitser nu activeren of niet, of als we de verschillende effecten, filters of modi gebruiken zoals Live fotos, Time Lapse , portretmodus, panoramas, enz…

LET OP: Fotografie op de iPhone: Hoe blokkeert u de scherpstelling en belichting van de camera?

Dit zijn opties die we vaak standaard gebruiken voor onze fotos, maar we zullen ze moeten activeren elke keer dat we de camera applicatie op onze iPhone sluiten… tot vandaag, want we gaan je laten zien hoe je de laatste instellingen die we gebruikten op de camera van onze iPhone standaard geactiveerd laat zodat ze altijd klaar zijn om die unieke momenten vast te leggen.

Hoe houd je de instellingen van de iPhone-cameras

  • We hebben toegang tot de instellingen van de iPhone en zoeken naar het cameragedeelte.
  • Klik binnen de camera-instellingen op het gedeelte “Instellingen bewaren”.
  • In deze sectie kunnen we activeren welke van de camera-instellingen van de iPhone we willen behouden en welke niet.
    • Cameramodus: Slaat de laatst gebruikte modus op (video, foto, Time Lapse …).
    • Creatieve controles: Behoud van het laatst gebruikte filter, aanpassing van de belichting, diepte, enz…
    • Live foto: Bewaart de Live-fotomodus zoals we die de vorige keer hebben verlaten.
  • Het is het beste om alle DRIE instellingen aan te laten staan om de instellingen die we in de laatste foto hebben gemaakt te behouden.

Met deze eenvoudige iOS-instelling hebt u uw iPhone-camera altijd klaar om een foto te maken met uw favoriete instellingen ingeschakeld vanuit huis.