Hoe zet je de vliegtuigmodus tegelijkertijd op de iPhone en Apple Watch?

Elke dag die we met onze Apple Watch doorbrengen, leren we iets nieuws dat het waard is om je over te vertellen. De “draf” die we je geven om alle mogelijke opties uit te proberen die het meest persoonlijke team van Apple ons biedt, werpt zijn vruchten af.

Tot nu toe moesten we elke keer dat we onze apparatuur in de vliegtuigmodus moesten zetten, deze in beide apparaten apart zetten. Dit was een grappig ding om te doen, want als de synchronisatie van de Apple Watch met de iPhone was via BlueTooth en niet via Wi-Fi, moet er een manier om het te doen op beide apparaten op hetzelfde moment, dus we begonnen te onderzoeken.

We laten je nu zien hoe je beide apparaten automatisch in vliegtuigmodus kunt zetten vanaf onze Apple Watch naar de iPhone en vice versa.

Hoe zet je de iPhone en Apple Watch tegelijkertijd in de vliegtuigmodus

  • Het eerste wat we moeten doen is naar de applicatie “Watch” gaan vanaf onze iPhone, zodat we de instellingen kunnen bewerken .
  • Eenmaal binnen uw toepassing gaan we naar General> Airplane Mode
  • Zoals u kunt zien in deze sectie, is er een nieuwe instelling ” Duplicaat iPhone ” die is uitgeschakeld. Door het te activeren zetten we de ” Mirror ” instelling op “Airplane Mode”.

App Klok in iOS Laten we naar “General” gaan.We gaan naar “Vliegtuigmodus” Activeer “Duplicaat iPhone”

Vanaf nu wordt elke keer dat we in onze Apple Watch activeren de Airplane Mode automatisch geactiveerd in de iPhone zonder deze aan te hoeven raken en vice versa (als we deze activeren in de iPhone wordt deze geactiveerd in de Apple Watch).

Op deze manier kunnen we dankzij de Apple Watch de connectiviteit van onze computers naar eigen goeddunken deactiveren of activeren, geweldig toch?

Video Tutorial: Activeer “Airplane Mode” op de iPhone en Apple Watch op hetzelfde moment

“Bij Intesol zijn we experts op het gebied van Apple, zijn producten en dat unieke ecosysteem. Als u andere artikelen wilt zien die zo interessant zijn als deze, aarzel dan niet om onze website te bezoeken, we wachten op u!