hoe we onze handtekening op de Mac kunnen scannen om documenten online te ondertekenen

Hoe kunnen we onze handtekening scannen – Apple doet een grote inspanning zodat we het papier in ons leven volledig kunnen laten vallen. Een beweging genaamd ” Paperless ” die bestaat uit het aanpassen van alles aan de digitale wereld. Als we je enige tijd geleden hebben geleerd hoe je dankzij iOS en het mailprogramma documenten kunt ondertekenen vanaf je iPad of iPhone, dan leren we je vandaag de dag en voor iedereen die Macs met MacOS (voorheen Mac OS X) gebruikt, hoe je onze handtekening kunt scannen om deze op elk document digitaal te kunnen gebruiken.

Dit alles is mogelijk dankzij de Preview-applicatie op onze Mac-computers waarmee we PDF-documenten kunnen bekijken, bewerken, annotaties maken, enz… maar we kunnen ook onze handtekening toevoegen zonder het proces Afdrukken> Ondertekenen> Scannen> Verzenden.

Hoe scan je onze handtekening op Mac

In een team met macOS

 • We openen de applicatie Preview van waaruit we onze handtekeningen op TWEE verschillende manieren kunnen benaderen en gebruiken:
  • Via de kiesbalk en vervolgens door te klikken op het icoontje van de handtekening.
  • Via de top van de Preview gaan we naar Tools> Annotatie> Handtekening en klikken op Handtekeningen beheren

 • Vanaf dit moment verschijnt er een nieuw venster met TWEE-opties om onze handtekening te scannen:
  • Met het Trackpad van onze Macs.
  • Het nemen van een foto van onze handtekening.

Op een computer met Mac OS X

 • Toegang tot de applicatie Preview
 • We voeren binnen uw voorkeuren> Handtekening
 • in.

 • We tekenen een wit vel en leggen het voor de camera om het te scannen.

Hoe we onze gescande handtekening gebruiken

Zo eenvoudig als door te klikken vanuit het menu Hulpmiddelen> Annotaties> Handtekening , of gewoon door te klikken op het handtekeningspictogram en het zal onmiddellijk in uw document verschijnen. U hoeft alleen maar de grootte en de positie van de handtekening aan te passen en u kunt deze binnen enkele seconden laten ondertekenen.

Extra bal – Hoe kan ik onze handtekening scannen

Wilt u uw handtekening toevoegen aan e-mails of documenten van derden zoals iWorks, Word, etc… Er is een applicatie genaamd Autograph gepubliceerd in de App Store voor een prijs van 2,99 euro en compatibel met OS X 10.6-sneeuwluipaardversies, die van ons Trackpad een digitaliseringstablet maakt om elk document te ondertekenen.

DownloadQR-CodeAutograafOntwikkelaar: Ten One DesignPrice: 3,49