Hoe verwijder je de Jailbreak op onze iOS-apparaten?

iPhone en iOS zijn al vele jaren bij ons. Vanaf dat moment verscheen de eerste Jailbreak, een systeem dat de originele Apple overschreef (met de risicos die dat met zich meebrengt) en dat de gebruikers grote aanpassingen ten opzichte van het originele systeem in handen gaf, maar vooral de deur opende voor al diegenen die de betaalde applicaties gratis wilden downloaden.

Een optie die versie na versie is het verliezen van volgelingen dankzij de nieuwe opties gebracht door de nieuwe versies van iOS die zijn absorberen veel van wat de beroemde JailBreak aangeboden in het begin. Op dit moment is het enige waar het goed voor zou zijn om betaalde applicaties gratis te downloaden, iets wat we hier niet kunnen ondersteunen, aangezien de werkuren, ontwerpen, testen en vooral een brekend idee een beloning verdienen… op het einde hebben we het over werk!

Vandaag gaan we je voor het eerst leren het tegenovergestelde te doen van wat anderen aanmoedigen. Verwijder de Jailbreak van uw computers, zodat de garantie van uw computers behouden blijft, de goede werking ervan en hun privacy gewaarborgd is, en vooral om de ontwikkelaars van toepassingen te ondersteunen die ons zo veel plezier bezorgen.

Hoe verwijder je JailBreak uit onze iOS teams?

  • Eerst en vooral moeten we een back-up maken van onze computers. Hiervoor gaan we naar Settings> iCloud> Backup
  • We sluiten onze computers met JailBreak aan op onze Mac met behulp van de USB-kabel, die iTunes zal openen (als iTunes niet open zou gaan, zouden we het handmatig doen).
  • We hebben onze iPhone ontgrendeld met de beveiligingscode.
  • We moeten Mijn iPhone vinden, dus we moeten naar Instellingen> iCloud> Mijn iPhone vinden , dus we moeten onze Apple iD en wachtwoord gebruiken.
  • Als je dit allemaal hebt gedaan, ga dan naar iTunes op je Mac, selecteer je iPhone, iPad of iPod en in het overzichtspaneel en druk op de herstelknop, die de JailBreak van je computer zal verwijderen.
  • Na het herstelproces en het herstarten van de computer wordt ons gevraagd of we de laatste back-up willen herstellen, waarop we ja zeggen en de meest recente selecteren (we hadden het in iCloud of lokaal in onze Mac kunnen doen).

Vanaf dit moment hebben je teams niet langer de JailBreak en zal het een normaal team zijn voor iedereen (inclusief de technische ondersteuning van Apple).