Hoe verberg je fotos op iPhone of iPad

De iOS foto-app die onze iPhone en iPad bevat en zit vol met opties die ons helpen onze fotobibliotheek georganiseerd te houden . Of het nu gaat om het zelf maken van aangepaste albums, het zoeken binnen de evenementenmap of het direct gebruiken van de zoekmachine om te zien wat we willen zien. Daarnaast is de iOS-foto-app op onze iPhone of iPad, we classificeren fotos op basis van het type inhoud dat we hebben genomen , zoals portretten, selfies, slow motion, panoramas en ga zo maar door tot een totaal van FOURTEEN verschillende soorten van de indeling, waaronder een genaamd “Verborgen” . Een type album dat ons, zoals de naam al aangeeft, in staat stelt om afbeeldingen te verbergen die we niet in de hoofdgalerij willen laten zien, maar die we in onze computers willen opslaan.

Als je een van degenen bent die niet wist over deze interessante functie voor het opslaan van prive-fotos, leggen we uit hoe je fotos te verbergen van uw iPhone of iPad galerij zonder de noodzaak van een andere applicatie van derden.

LET OP: Fotos overbrengen van iCloud naar PC of Mac voor opslag

Hoe verberg je fotos op iPhone of iPad

  1. Om fotos of videos uit ons algemene album “Alle fotos” te verbergen, moeten we de fotos of videos selecteren die we willen verbergen en vervolgens op het deelmenu klikken.
  2. Van alle opties die op het deelscherm verschijnen, zoek en klik op degene die “Verberg” zegt.
  3. Door dit te doen verdwijnt de geselecteerde afbeelding van de algemene rol en wordt deze automatisch opgeslagen in het verborgen album.

Het album met de verborgen fotos bevindt zich in het albumgedeelte van de iOS-fotototoepassing , onderaan (waar andere albums zich bevinden). Om de foto weer in het algemene album te plaatsen, moet u de vorige stappen herhalen (Selecteer> deelmenu), maar deze keer selecteren we in het deelmenu het pictogram dat zegt “Toon”. Door dit te doen zullen de verborgen fotos weer beschikbaar zijn in het algemene album.

Een geweldig systeem voor het verbergen van die privΓ© fotos die we niet in het algemene fotoalbum willen hebben en die we voor de ogen van andere mensen verbergen. Op de vraag of deze map niet kan worden beveiligd met een soort wachtwoord, is het antwoord NEE. De iPhone of iPad heeft hier al het beste systeem voor en het is je gezicht dankzij Face ID, of je vingerafdruk dankzij Touch ID.

Video Tutorial: Leer hoe je videos en fotos kunt verbergen op iPhone of iPad