Hoe u YouTube iOS-videos kunt bekijken

Apple heeft de inheemse YouTube-app met iOS 6 verwijderd, waarna Google besloot zijn iOS-app te lanceren en zijn videobrowser (en de op één na populairste internet-zoekmachine) weer op de iPhone, iPad en iPod te zetten.

Een applicatie om op een “snelle” en “makkelijke” manier door de verschillende kanalen te navigeren, waarbij in principe elke link die naar een video leidt automatisch die applicatie opent en ons de relevante content aanbiedt, maar wat als we het niet direct in Safari willen bekijken?

Redenen om het op deze manier te willen doen zijn vele, van het willen zien van een desktop versie met een herkende navigatie, tot het niet laten installeren van de video gigantische applicatie om welke reden dan ook, dus hoe doen we het?

Vandaag gaan we je vraag beantwoorden met vijf verschillende methoden om je een video te laten openen in Safari in plaats van de inheemse YouTube-app in iOS:

Methode één: Kopiëren en plakken naar Safari

 1. Houd de link van de video ingedrukt tot de Pop-Up verschijnt en vraag ons of we deze willen kopiëren.
 2. Selecteer “Kopieer” de link.
 3. We openen een nieuw tabblad en plakken de YouTube-link bij de video. We kunnen de mobiele of desktopversie zien zoals we die hieronder zullen laten zien.

Methode twee: Volledige YouTube in Safari

 1. Open Safari
 2. Ga naar Youtube.com op de navigatiebalk. Wanneer u dit doet krijgt u een bericht dat u wilt de pagina te openen in de “YouTube” app? , die we zullen moeten annuleren.
 3. We zitten momenteel in de mobiele versie, dus we gaan de navigatiebalk van Youtube.com opnieuw openen om er zeker van te zijn dat we de juiste versie in iOS
 4. openen.

Derde methode: YouTube desktopversie

 1. Open Safari
 2. Voer het adres in www.youtube.com?app=desktop dat ons naar de desktopversie van YouTube brengt, iets wat zeer interessant is voor iPad Pro-gebruikers, of een andere iPad vanwege de grootte van het scherm.

Methode vier: YouTube Mobiele Versie

 1. Open Safari
 2. Voer het adres in www.m.youtube.com dat u naar de mobiele versie van de website brengt. Een mobiele versie met een interface die sterk lijkt op de video-App, waardoor we naar een van hen kunnen zoeken en deze kunnen bekijken zonder dat we de App in iOS hoeven te openen.

Methode vijf: verwijder de app

De eenvoudigste en meest voor de hand liggende. Verwijder de YouTube-applicatie van uw iOS-apparaat en voorkom dat de oorspronkelijke YouTube-applicatie wordt geopend telkens als we een video willen openen.

Vijf zeer eenvoudige methoden om de werking van YouTube en Safari onder de knie te krijgen en te begrijpen bij het browsen vanaf onze iOS-apparaten.