Hoe u uw artiesten kunt volgen in Apple Music

Apple Music heeft zich sinds de eerste versie ontwikkeld door nieuwe functies toe te voegen, sommige daarvan te integreren in andere en vooral de gebruikerservaring te verbeteren dankzij de feedback die de gebruikers van Apple Music hebben gegeven. Zoals het opnemen van teksten, de mogelijkheid om radiostations te creëren of zelfs te genieten van afspeellijsten.

Een van die veranderingen die zich hebben voorgedaan is de manier waarop we kunnen volgen en omgaan met onze favoriete artiesten dankzij de sectie “c onnect “. Berichten, fotos, concerten, exclusieve scènes, statements en alles wat de artiesten willen “posten”, is nu geïntegreerd in een andere.

Als je wilt weten waar, hoe en wat je favoriete artiesten en zangers doen, leggen we je uit hoe je de rubriek ” connect ” kunt vinden en hoe je deze kunt personaliseren.

Hoe volg je kunstenaars in Apple Music

  • Open Apple Music en klik op het tabblad “Voor u”. Een gepersonaliseerde sectie voor elke Apple Music gebruiker, inclusief onze mixen en aanbevelingen, afspeellijst, albums en aan het einde van de sectie ” Connect “.
  • Connect is het Instagram van de kunstenaars, waarin iedereen die we volgen of publiceren hun gedachten, snapshots, enzovoort.
  • Als we een nieuwe artiest willen volgen of verwijderen, moeten we op de knop “volgen” bovenaan deze sectie klikken.
  • Eenmaal binnen verschijnt er een lijst (in sommige gevallen eindeloos), met ALLE artiesten die we volgen, en dat alles automatisch kan worden gevolgd als we hun nummers of albums downloaden.
  • In het deel “Meer kunstenaars en medewerkers” kunnen we nieuwe kunstenaars selecteren, die ook de moeite waard zijn in toekomstige aanbevelingen of mixen van Apple.

Een ander systeem om een artiest toe te voegen is door op zijn naam te klikken als we naar een van zijn liedjes luisteren. Daarbij wordt de hoofdpagina van de artiest geopend met zijn liedjes, albums en videos. Klik op het menu (knop DRIE punt), en klik op verder in verbinden .

Apple bereikt met connect dat we niet alleen naar muziek luisteren, maar dat we ook iets meer kunnen weten over het leven van zangers, rappers, solisten, gitaristen, enz… om een beetje dichter bij onze favoriete artiesten te komen.