Hoe u onlangs gesloten safari-tabbladen in iOS kunt ophalen

Safari is de standaard browser op al onze Apple computers. Een zeer complete, snelle en veilige browser die het mogelijk maakt om privé te surfen, waarmee u alle websites kunt bekijken die u wilt. Een programma dat is geëvolueerd en verbeterd met elke nieuwe versie die Apple heeft gelanceerd en dat qua aantal gebruikers de op één na meest gebruikte browser ter wereld is.

Safari laat ons toe om door een veelheid van websites te navigeren dankzij het systeem van tabbladen, maar hoe vaak hebben we de knop ingedrukt om een tabblad te sluiten en realiseerden we ons onmiddellijk dat we het niet wilden verwijderen? Velen van u zullen denken dat de oplossing is om te zoeken binnen de geschiedenis, maar er is iets veel eenvoudiger en sneller met een enkel gebaar.

Van Intesol willen we dat je alle opties van Apple, zijn computers en programmas tot in detail kent, dus we gaan deze eenvoudige truc voor Safari op iOS uitleggen.

Hoe kan ik recentelijk gesloten tabbladen van Safari op iOS ophalen

?

  • Binnen de Safari-toepassing voeren we de tabbladnavigatie in door op het pictogram rechtsonder in het scherm te klikken.
  • Binnen de tabs houden we de +-knop ingedrukt (degene die we normaal gesproken gebruiken om een nieuw tabblad te openen)
  • .

  • Als je ingedrukt houdt, opent zich een nieuwe sectie met alle recentelijk gesloten tabbladen, waar we degene moeten vinden die we willen ophalen en deze opnieuw moeten aanklikken om deze te openen.

Safari Navigatie met tabbladen Houd het + -symbool ingedrukt.Onlangs gesloten tabbladen

Op deze manier kunnen we herstellen zonder dat we gek worden van al die tabs die we recentelijk vanuit Safari in iOS hebben gesloten. Een eenvoudige truc die zal werken zolang we de applicatie niet herstarten, omdat het automatisch de cache van de applicatie zal legen en er geen recentelijk gesloten tabbladen zullen verschijnen.

Video Tutorial: Hoe kan ik recentelijk gesloten tabbladen van Safari

herstellen?