Hoe u het Apple horloge kunt kalibreren voor een grotere nauwkeurigheid

Calibreer Apple Watch – Een van de belangrijkste toepassingen van de Apple Watch is het bijhouden van alles wat te maken heeft met de gezondheid van de eigenaar. CalorieΓ«n uitgegeven, afgelegde afstanden, genomen stappen, enz… maar soms, en vooral in het begin, moeten we de Apple Watch correct kalibreren om de meest nauwkeurige metingen en correcte gegevens te hebben.

Als je net je Apple Watch hebt, is het de perfecte tijd om het te doen, omdat de meeste gegevens lokaal worden opgeslagen en op de iPhone worden geback-upt, dus als we op enig moment moeten ontwarren, is het zeer waarschijnlijk dat we de gegevens die we hebben, verliezen (we herinneren je eraan wat de beste manier is om onze nieuwe Apple Watch met de iPhone te synchroniseren).

Met de volgende kalibratie zullen we de versnellingsmeter van de Apple Watch aanpassen, waardoor een verbetering wordt bereikt in termen van het aflezen van de gegevens die het biedt.

Calibreer Apple Watch Hoe doe ik dat?

  • Voor de juiste calibratie hebben we nodig om onze iPhone en de Apple Watch te dragen (Ja, beide computers).
  • Zoek een vlakke buitenlocatie met goed GPS signaal (zoals een park of een renbaan), als het ook een heldere en onbewolkte dag beter is dan beter.
  • Zorg ervoor dat de locatiediensten zijn geactiveerd. U kunt dit controleren bij Instellingen> Privacy> Locatie .
  • Zorg ervoor dat de offsetkalibratie is geactiveerd . Om dit te doen moet je op je iPhone naar Settings> Privacy> Location> System Services> Scroll Calibration gaan.

Instellingen> Privacy Plaats Activeer Locatie Verplaatsingskalibratie

  • Houd de iPhone in je hand (Beter als je een bandje om je arm hebt).
  • Open het trainingsprogramma op uw Apple Watch en kies Lopen of uitlopen.
  • Kies uw “doel” en klik op start.
  • Loop of ren in een normaal tempo voor ongeveer 20 minuten om de sensoren van beide apparatuur perfect af te stellen.

Zodra dit is gedaan, zal de Apple Watch zijn kalibratie starten en zijn sensoren zo veel mogelijk aanpassen zodat de verstrekte metingen en gegevens zo dicht mogelijk bij de werkelijkheid liggen.

Heb je je Apple horloge al gekalibreerd? Kop op, je ziet zeker verbeteringen in de gegevens.