Hoe u de naam van uw iPhone of iPad kunt aanpassen om hem te onderscheiden van anderen

Je selecteert een aantal fotos om ze via AirDrop te delen met een van je vrienden, en plotseling verschijnen er VIER apparaten met dezelfde iPhone naam , dus je besluit om je geluk te beproeven met een van hen, maar het is niet… Je gaat een draadloze headset verbinden met je iPhone via Bluetooth, maar je komt met DRIE mogelijke “iPhone” kandidaten, dus het duurt even om die van jou te vinden…

We hebben ALLEmaal eerder in een vergelijkbare situatie gezeten. Honderd, duizenden, miljoenen iPhones over de hele wereld en de meeste van hen hebben de iPhone naam op hen in de fabriek, sommige van hen zelfs hopelijk “xxxxx iPhone”. Een generieke naam voor Apple apparatuur die we kunnen aanpassen, waardoor we het kunnen onderscheiden van anderen en het direct kunnen lokaliseren.

Wie zou niet graag de naam van de iPhone of iPad kunnen personaliseren en deze de naam van hun bedrijf kunnen geven, de naam van hun “bende” vrienden of de naam die ze je al kennen sinds je klein was? Iets wat zo persoonlijk en nuttig is dat we het gewoon kunnen doen door deze DRIE stappen te volgen die we hieronder uitleggen, en te voorkomen dat uw “iPhone” gewoon “iPhone” wordt genoemd.

LET OP: VIJF tips om betere fotos te maken met de speciale iPhone Festivals.

Het aanpassen van de naam van uw iPhone of iPad

  • We hebben toegang tot de instellingen van onze iPhone of iPad
  • Eenmaal daar gaan we naar de General> information sectie, waar we alle belangrijke gegevens van onze apparatuur vinden, zoals softwareversie, geheugencapaciteit, serienummer, geïnstalleerde applicaties en nog veel meer.
  • De eerste van de secties die we vinden is de “naam” sectie, die wanneer deze wordt ingedrukt ons in staat stelt om de naam van onze iPhone of iPad aan te passen.

Met dit eenvoudige systeem kunnen we de naam van de iPhone of iPad aanpassen, waardoor deze gemakkelijk te onderscheiden is van anderen bij het gebruik van AirDrop, Bluetooth of zelfs om een nieuwe back-up in een oogopslag te lokaliseren. Dit zal ons helpen om de oude kopieën te verwijderen, waardoor we ALLE ruimte die in iCloud

wordt gebruikt, terugkrijgen.