Hoe u aankopen in de Mac App Store kunt verbergen

Hoe te verbergen toepassingen gekocht van de App Store

Hoe verberg je programmas die je in de Mac App Store hebt gekocht – Als je al jaren Macs gebruikt en via de Mac App Store programmas hebt gekocht, kan het zijn dat je verbaasd bent hoeveel programmas je in de loop der tijd hebt gekocht en in jaren niet hebt gebruikt. Het is zelfs mogelijk dat sommige van hen niet eens meer in de Mac App Store zijn en dat je ze niet meer kunt gebruiken, dus waarom zou je niet een beetje opruimen zodat we niet gek worden van het zoeken en installeren ervan?

Als je je ooit hebt afgevraagd hoe je aankopen kunt verbergen of verwijderen uit de Mac App Store en je hebt de oplossing niet gevonden, dan kun je het hier snel en eenvoudig doen, zodat je van zoveel nutteloze programmas en games af kunt komen.

Hoe verberg je Mac App Store Aankopen

  • Het eerste wat we moeten doen is de Mac App Store applicatie
  • openen.

  • Eenmaal daar, klik op de “gekochte” sectie om ALLE applicaties te zien die we hebben gedownload en gekocht in de loop van de tijd.
  • We zoeken degenen die niet meer geldig zijn, ofwel omdat er nieuwe versies zijn, ofwel omdat ze geen ondersteuning meer hebben of niet meer in de Mac App Store staan (we kunnen niet op de naam ervan klikken om de applicatie-informatie te zien) en met de CONTROL-toets ( ) klik je op de afbeelding van de applicatie of het spel dat we uit ons boodschappenlijstje willen laten verdwijnen.
  • Als je eenmaal hebt geklikt, verschijnt er een pop-upbericht met de tekst “aankoop verbergen…”, klikken we erop en verschijnt er een bevestigingsbericht om die toepassing of dat spel uit onze Mac App Store te laten verdwijnen.

DRIE stappen om zich te ontdoen van al die toepassingen, die zich na verloop van tijd opstapelen in onze boodschappenlijst van de verschillende Application Stores.