Hoe synchroniseer je het Apple horloge met je iPhone?

De Apple Watch is een van die revolutionaire apparaten van de eerste generatie die, ook al bestaat hij al een tijdje, we misschien niet weten hoe we hem moeten gaan gebruiken. Als dit uw geval is en u een kleine gids nodig heeft om u op weg te helpen, is het eerste wat u moet doen om het te synchroniseren met de rest van uw computers op het blok, is het te synchroniseren met uw iPhone. Een zeer eenvoudig maar elementair proces om te genieten van onze applicaties, de kalenderinformatie, de ” Glimpses ” die het ons kan geven, en alle voordelen die de Apple Watch op zich heeft.

Synchroniseer Apple horloge met iPhone

Het eerste wat we nodig hebben om onze Apple Watch te synchroniseren met de iPhone is om de laatste versie van iOS te installeren. Om te controleren welke versie we hebben gaan we naar Settings> General> Information of Software Update.

Instellingen Instellingen> Algemeen Instellingen> Algemeen> Update Softwareversie

Als er een nieuwe versie is, raden wij u aan deze te downloaden en te installeren om compatibiliteitsproblemen te voorkomen en te profiteren van de bugfixes die deze versie met zich meebrengt.

Als we eenmaal de versie hebben gecontroleerd die we op de iPhone hebben, is het koppelingsproces tussen iPhone en Apple Watch zeer eenvoudig:

  1. We hebben toegang tot de Applicatie ” Bekijk ” die we op onze iPhone hebben.
  2. We doen de Apple Watch om onze pols.
  3. We houden de knop aan de zijkant van de Apple Watch ingedrukt tot het Apple logo verschijnt.
  4. Op dit punt plaatsen we de Apple Watch over de camerakijker die op onze iPhone schermen verschijnt en laten we deze synchroniseren.

Tijdens het koppelen kunnen we dat:

  • Selecteer de taal .
  • Selecteer de oriëntatie van het horloge (d.w.z. op welke pols we het gaan dragen).
  • Het wachtwoord dat we willen hebben om het te beschermen.

Volledig configureerbare opties later voor het geval we geen tijd hebben of ze later willen aanpassen.

Met deze eenvoudige stappen en binnen enkele minuten hebben we onze apparatuur volledig geconfigureerd en gekoppeld aan onze iPhone. Vanaf dit moment kunnen we door het Apple horloge navigeren of door de verschillende opties van de iPhone om de gewenste Apps, liedjes, fotos te synchroniseren, de trainingssessies aan te passen, enz…