Hoe sluit u applicaties op iPhone X

Hoe sluit je apps op iPhone X

Hoe sluit je apps op iPhone X – Ik weet zeker dat velen van jullie de ongelooflijke iPhone X al in handen hebben en uit eerste hand de vele nieuwe functies en verbeteringen ontdekken die het te bieden heeft. Het moet worden erkend dat het in de eerste gebruiksmomenten even wennen is om alleen met gebaren te werken in plaats van met de traditionele “Home” knop, en dat bepaalde handelingen ietwat complex lijken.

Een van deze acties is om alle open applicaties te zien, een actie die met de vorige iPhone voldoende was om twee keer op de hoofdknop te drukken of om hard te drukken aan de linkerkant van het scherm in apparaten met 3D Touch. Eenmaal hier konden we de programmas volledig “doden” door ze simpelweg naar boven te schuiven, maar Apple moest een nieuw systeem bedenken om multitasking in te voeren en programmas op de iPhone X te sluiten.

De reden waarom Apple geen speciale nadruk heeft gelegd op hoe de applicaties volledig te sluiten op de iPhone X is omdat, ondanks het feit dat het een wijdverbreid gebaar is onder de iPhone gebruikersgemeenschap, het niet zo noodzakelijk is als we denken om het sluiten van de applicaties te forceren als we ze niet meer gebruiken.Β  In feite, in een interview met Vice President van Software Engineering Craig Federighi een paar maanden geleden, bevestigde hij dat dit een negatieve invloed kan hebben op het batterijgebruik van ons apparaat, omdat het enige wat we krijgen is dat de applicatie opnieuw moet worden opgestart wanneer we het weer willen gebruiken.

Er zijn nog steeds situaties waarin het raadzaam is om de volledige afsluiting van een aanvraag te forceren, bijvoorbeeld wanneer de aanvraag is bevroren of wanneer de aanvraag nog steeds gebruik maakt van onze achtergrondlocatie en we deze op dat moment niet meer nodig hebben. Om die reden laten we u de stappen die genomen moeten worden om de applicaties op de iPhone X volledig af te sluiten.

Leer hoe je apps afsluit op iPhone X

  • Het eerste wat je moet doen is toegang krijgen tot multitasking, en om dat te doen schuif je gewoon je vinger van de onderste balk van de iPhone X en scroll je naar het midden van het scherm, waarbij je hem daar een seconde vasthoudt.
  • Zodra de open applicaties verschijnen, kunnen we onze vinger optillen en opnieuw drukken, waarbij we hem een paar seconden ingedrukt houden.
  • In de linkerbovenhoek van elke toepassing verschijnt een rood pictogram met een minteken.
  • Om de applicatie op uw iPhone X te sluiten, klikt u op dat pictogram of schuift u het omhoog zoals we dat traditioneel op eerdere iPhones hebben gedaan (als we dit doen zonder het pictogram te verwijderen, brengt het ons naar het bureaublad).

Een minder intuΓ―tief gebaar dan bij vorige iOS-apparaten, omdat we meer stappen nodig hebben en het een paar seconden langer duurt om ze te sluiten. Apple laat op haar website, of in een van haar videotutorials, niet zien hoe dit te bereiken. In feite was mijn manier om het te ontdekken het vragen aan een van de medewerkers van de Apple Store in Sol op dezelfde dag dat ik mijn iPhone X ging halen.

Misschien is de reden hiervoor dat Apple wil dat we dit wijdverbreide gebaar vergeten, waardoor het besturingssysteem de middelen beheert zodat we alleen maar hoeven te genieten van deze indrukwekkende iPhone.