Hoe sluit je een draadloze headset aan op de Apple Watch?

Apple Watch Wireless Headphones

Hoe sluit je een draadloze headset aan op de Apple Watch – Als je een draadloze headset wilt gebruiken met de Apple Watch is dit jouw plek, lees dan verder! De Apple Watch is een onmisbare begeleider van uw training geworden. De sensoren, metingen, ingebouwde GPS (in de 2 series) en het comfort en gemak van het dragen ervan om je pols maken het de perfecte uitrusting voor elke activiteit. Als we hieraan toevoegen dat het in staat is om te synchroniseren met onze draadloze koptelefoon om te luisteren naar ALLE muziek die we hebben, of het nu in Apple Music, iTunes of een andere muziekservice is, zonder een iPhone te hoeven meenemen. U bevindt zich wellicht bij de beste partner als het gaat om draadloze lichaamsbeweging en vergeet dat u een headset verliest bij het maken van een hoofdbeweging. Jij, je Apple Watch, en waarom niet je AirPods of Power Beats.

Het instellen van je draadloze hoofdtelefoon om verbinding te maken met de Apple Watch is eenvoudig, vooral met Apple AirPods die automatisch verbinding maken met alle apparaten die gekoppeld zijn aan je Apple ID. Β Voor anderen is hier een overzicht van de stappen die je moet nemen om van deze geweldige functie te genieten.

Hoe sluit je een draadloze headset aan op de Apple Watch

Draadloze hoofdtelefoon aansluiten op de Apple Watch

  • Het eerste wat we moeten doen om naar muziek van onze Apple Watch te luisteren is onze hoofdtelefoon aansluiten. Om dit te doen, gaat u naar het instellingengedeelte van de Apple Watch zelf en klikt u vervolgens op Bluetooth.
  • Het Apple Watch begint automatisch te zoeken naar ALLE apparaten waarvan de Bluetooth-verbinding is geactiveerd.
  • Selecteer de hoofdtelefoon die u wilt aansluiten en klik op accepteren.

DRIE stappen die we maar één keer hoeven te doen om te kunnen luisteren naar alles wat we willen van onze Apple Watch.

Selecteer de muzieklijst die we willen beluisteren uit de Apple Watch

  • Ga naar de “Watch” applicatie op uw iPhone en klik op de muziek sectie.
  • In deze sectie kunnen we de lijst met muziek kiezen die we willen synchroniseren of die we specifiek van Apple Music hebben gemaakt, en de opslaglimiet die we willen gebruiken (hetzij door de ruimte, hetzij door het aantal nummers).

Kloktoepassing

Met alleen deze TWEE stappen kunnen we WAT en HOE MUCH muziek selecteren die we willen downloaden in ons Apple Watch-geheugen om naar te luisteren, ongeacht of er een verbinding is of niet.

Hoe kan ik onze muziek van de Apple Watch beluisteren

?

  • Om onze afspeellijst te kunnen beluisteren op de draadloze hoofdtelefoon van de Apple Watch, hebben we de muziekapplicatie in de Apple Watch geopend.
  • Selecteer de Apple Watch als muziekbron en druk op play.

Als we kijken, kunnen we kiezen naar welke afspeellijst we willen luisteren:

  1. Speel nu , met het laatste wat je speelt.
  2. Mijn muziek , met alle nummers gesynchroniseerd.
  3. Mijn lijsten, met alle lijsten, zowel van Apple Watch als op de iPhone.

We hoeven alleen maar onze schoenen goed vast te binden en kilometers te gaan verslinden met onze beste muziek. Waar wacht je nog op?