Hoe maak je screenshots op Apple TV 4K

Apple TV 4k screenshots

Schermbeelden op de Apple TV 4k – Met de lancering van de nieuwe Apple TV 4k heeft Apple besloten om de best mogelijke videokwaliteit op te nemen. Een kwaliteit die 4 keer hoger is dan HD en waarmee je kunt genieten van al onze content van iTunes, Netflix of zelfs YouTube. Maar deze nieuwe versie van Apple TV 4k bevatte andere wijzigingen met betrekking tot de aansluitingen, waardoor er meer dan één in de hand is gehouden.

Als je screenshots wilt maken met de Apple TV 4, hadden we een speciale usb-c tot usb-kabel nodig om hem aan te sluiten op onze Macs. Deze nieuwe versie van de Apple TV 4k bevat geen dergelijke aansluiting om het kopiëren en verspreiden van beschermd materiaal te voorkomen.

Apple TV-verbindingen 4 Apple TV 4k-aansluitingen

Maar dit betekent niet dat er geen manier is om screenshots te maken op Apple TV 4k voor gebruik door ontwikkelaars, Youtubers, bloggers en anderen die ze nodig hebben, zonder afbreuk te doen aan de privacy van de inhoud.

Hoe sluit je de Apple TV 4K aan op onze Mac met behulp van Xcode

  • Download en installeer de nieuwste versie van Xcode uit de Mac App Store
  • .

  • We hebben ervoor gezorgd dat we op de Apple TV 4k de laatste versie van TVoS
  • hebben geïnstalleerd.

  • Ga op de Apple TV 4k naar Instellingen> Opdrachten en apparaten> App Remote en apparaten.
  • Open Xcode op uw Mac en klik in de bovenste balk op Window> Devices and Simulators.
  • Onmiddellijk verschijnt er een pop-up venster met onze Apple TV 4k en een knop om verbinding te maken, die na het indrukken, ons vraagt om een code van SIX-nummers die op onze televisie verschijnt, en die we op de Mac moeten invoeren.

Zodra dit is gebeurd, hebben we onze Apple TV 4k gekoppeld aan onze Mac dankzij Xcode, zodat we draadloos schermafbeeldingen kunnen maken.

Hoe maak je screenshots op de Apple TV 4K

Zodra u uw Apple TV 4k en Mac met Xcode hebt gekoppeld, hoeft u alleen maar te klikken op het specifieke Xcode-scherm op de knop “Take Screenshot”, die een screenshot maakt van wat er op dit moment op onze Apple TV wordt weergegeven.

In het algemeen worden de screenshots automatisch opgeslagen (het duurt ongeveer 4 of 5 seconden om te verschijnen), op ons bureaublad of in de map die we hebben geselecteerd en die we je al hebben leren aanpassen in onze tutorial over hoe je screenshots kunt aanpassen.

Op deze eenvoudige manier kunnen ontwikkelaars, spelers, bloggers of gewoon nieuwsgierige mensen screenshots blijven maken voor uw projecten, tutorials of wat u maar wilt.

DescargarQR-CodeXcodeDeveloper: ApplePrice: Gratis