Hoe maak je fotoalbums om ze op orde te houden?

Familieherinneringen, spontane of portret selfies, landschappen, speciale momenten, maaltijden onder vrienden of zelfs gebouwen vastgelegd met de camera van onze iPhone. Duizenden fotos die het geheugen van onze computers vullen in eindeloze bibliotheken , waar het vinden van degene die we zoeken kan enigszins moeilijk zijn, zelfs met de geïntegreerde systemen in iOS, in staat om ons te helpen fotos te vinden door:

 • Mensen.
 • Locatie.
 • Inhoud (videos, selfies, Time-Lapse, panoramas, etc.).

Op dat moment lieten we je zien hoe je de zoekmachine kon gebruiken die Apple in de fotos van de applicatie had opgenomen, waarmee je precies de foto kon vinden die je wilde door deze simpelweg in hun zoekmachine te typen.

LET OP: Hoe te zoeken naar fotos op de iPhone en iPad

Maar zonder twijfel is het beste systeem om ze te laten lokaliseren het maken van verschillende fotoalbums met de verschillende gebeurtenissen die we willen. Op dezelfde manier als wanneer ze in de schappen van ons huis als gepersonaliseerde albums zouden staan. Een systeem dat in het begin een beetje lui kan zijn, maar dat zo eenvoudig is dat je binnenkort al je fotos georganiseerd hebt .

Organiseer uw fotobibliotheken – Apple

Hoe maak je fotoalbums op iPhone of iPad om onze fotos te organiseren

 1. We voeren de fotos in de toepassing in en we selecteren de fotos van het evenement die we in hetzelfde album willen hebben gegroepeerd.
 2. Eenmaal geselecteerd, klik op het aandelenmenu linksonder, dat een uitklapmenu zal oproepen.
 3. We zoeken en klikken op “toevoegen aan album” .
 4. Hierdoor kunnen we kiezen in welk fotoalbum we het willen opslaan, of een nieuw aangepast fotoalbum maken waarin we er zoveel kunnen toevoegen als we willen.

LET OP: Hoe je fotos te delen op iPhone, iPad en Mac met behulp van AirDrop

Hoe bestel je onze fotos op Mac door albums te maken

 1. Open de Mac-fotototoepassing en selecteer “Mijn albums” in de zijbalk
 2. .

 3. Klik op het +-icoon aan de rechterkant om een nieuw album aan te maken en het een naam te geven zoals u dat wilt.
 4. Selecteer de fotos die u wilt opnemen in het album en klik met de rechtermuisknop op> Toevoegen aan , of sleep de foto om deze toe te voegen aan het album dat u zojuist hebt gemaakt.

Door deze eenvoudige stappen te volgen, kun je die enorme fotogalerijen visueel ordenen in gepersonaliseerde albums op basis van gebeurtenissen. U kunt ze delen, opslaan of afdrukken wanneer u maar wilt.

Video Tutorial: Hoe maak je fotoalbums op iPhone en iPad