Hoe maak je een screenshot met iPhone X?

iPhone X screenshots

iPhone X screenshots – Als je wilt leren hoe je screenshots neemt op de nieuwe iPhone X lees dan verder, hier is hoe! Met de lancering van de nieuwe iPhone X verschijnen de eerste vragen over hoe we de dingen moeten doen die we met onze vorige toestellen hebben gedaan. Β De nieuwe iPhone X is een TOTALLY revolutionair apparaat waarbij het eerste wat opvalt het indrukwekkende scherm is dat de hele terminal in beslag neemt, waarvoor Apple de fysieke Touch ID-knop heeft vervangen door de nieuwe en meer veilige Face ID. Maar als er geen Touch ID knop is, hoe maken we dan nu de screenshots?

Net als bij de “Hard Reset” reboot op de iPhone 8 zal het systeem de toetscombinatie wijzigen, maar zonder het ingewikkelder te maken.

Hoe maak je een screenshot met iPhone X

Om een screenshot te maken met iPhone X, drukt u gewoon op de aan/uit-knop en het volume omhoog.

Als nieuwsgierigheid en voor degenen onder u die zich afvragen, de screenshots zijn zonder de “Notch”, de karakteristieke zwarte bovenruimte waar ALLE cameras en sensoren die dit nieuwe model heeft zich bevinden, en dat is nodig voor de gezichtsherkenning die de nieuwe Face ID gebruikt.

Een gebaar dat zeer comfortabel blijft om te maken, en dat ons in staat zal stellen om door te gaan met het maken van een screenshot met iPhone X in een kwestie van seconden om te delen met wie we willen.

“Bij Howpple zijn we experts op het gebied van Apple, zijn producten en dat unieke ecosysteem. Als u andere artikelen wilt zien die zo interessant zijn als deze, aarzel dan niet om onze website te bezoeken of volg ons via FaceBook, Twitter, YouTube, Instagram of Google + om voor iemand anders alle tutorials, nieuws, recensies of gratis applicaties die we publiceren te weten te komen”.