Hoe maak je de pictogrammen groter op de iPhone en iPad?

Hoe maak je de iconen groter op de iPhone – We gaan verder met de serie artikelen over Vision Settings om je te helpen de iPhone of iPad aan te passen voor degenen onder je die een “extra” nodig hebben voor gezichtsproblemen. Nadat we je hebben verteld hoe je de iPhone in een vergrootglas kunt veranderen en hoe je het lettertype kunt vergroten, gaan we je vandaag laten zien hoe je de pictogrammen groter kunt maken op iPhone . Een perfecte manier om snel en eenvoudig alle applicaties op het scherm van onze iPhone of iPad te identificeren. Een extraatje voor wie op zoek is naar of behoefte heeft aan wat meer zichtbaarheid op zijn of haar computer Apple .

Hoe maak je de pictogrammen groter op iPhone en iPad

  • Het eerste wat we nodig hebben is toegang tot de instellingen van onze iPhone of iPad.
  • Daar aangekomen, hebben we in het menu gekeken naar de sectie Scherm en Helderheid om de grootte van de pictogrammen aan te kunnen passen.
  • aan het einde van dit alles vinden we het soort visualisatie dat we willen.
  • Als algemene regel geldt altijd de “Standaard” modus, dus we zullen de Zoom-optie selecteren die niet alleen de grootte van de pictogrammen op het bureaublad van onze iPhone of iPad zal veranderen, maar ook van sommige andere applicaties zoals Mail of Berichten om een duidelijker beeld te krijgen.

Hoe maak je de pictogrammen groter op iPhone en iPad – Intesol Channel

Een perfecte “Zoom”-instelling, ontworpen om alle gebruikers in staat te stellen de Apple computers zonder problemen te gebruiken, die in dit geval eenvoudig kunnen worden geactiveerd door het volgen van deze VIER eenvoudige stappen, om het ENTIRE iOS systeem van de iPhone en iPad aan te passen

.

UPDATE EQUIPMENT MET iOS 12.1

Momenteel is dit systeem alleen beschikbaar voor iPhone 6, iPhone 6s, iPhone 7 en iPhone 8 modellen met iOS 12.1 geïnstalleerd. Alle andere apparaten boven, zoals iPhone X, iPhone XS of iPhone XR en onder, zoals iPhone 5S hebben deze functie NIET, die is verwijderd uit het iOS systeem .