Hoe kunt u uw HomePod correct instellen

Vandaag is de officiële lancering van de HomePod, de luidspreker ” Made in Apple ” komt aan in Spanje en Mexico, die vanaf vandaag zullen kunnen genieten van een intelligente geluidsinstallatie die tot op de millimeter is ontworpen. Een luidspreker met een minimalistische vormgeving die doet denken aan de iPod, maar met een overweldigende kracht.

Als u een van de gelukkigen bent om er een te hebben, of gewoon wilt weten hoe het proces van het opzetten van uw HomePod werkt, hier is een snelle handleiding voor hoe het correct te doen.

LET OP: HomePod, de “Made in Apple” slimme luidspreker voor het huis

Hoe kunt u uw HomePod correct configureren

Apple heeft het zeer eenvoudig gemaakt om de HomePod te synchroniseren met onze iPhone, iPad of iPod Touch en, net zoals we de AirPods hebben gesynchroniseerd, is het proces praktisch automatisch zolang we onze apparatuur hebben bijgewerkt naar de nieuwste versie van iOS.

  • We steken de HomePod in de voeding en wachten tot het bovenste display oplicht.
  • We brengen onze iPhone, iPad of iPod Touch dan dicht bij de HomePod en wachten tot er een animatie op het scherm verschijnt (in sommige gevallen is het het beste om de iPhone te vergrendelen en te ontgrendelen terwijl je dicht bij de HomePod bent om de configuratie te starten).
  • We selecteren de kamer of ruimte waar we het gaan plaatsen (dit is gewoon om het eenvoudig te lokaliseren, niets anders).
  • We zullen nu gevraagd worden of we de persoonlijke verzoeken op de HomePod willen activeren. Met persoonlijke verzoeken kan de HomePod toegang krijgen tot ons bericht, onze agenda, bel- en herinneringsinformatie. Als u niet wilt dat iemand deze informatie kan vragen of er toegang toe kan krijgen met de stem van “Oye Siri”, druk dan nu niet op “not now”. Maak je geen zorgen dat als je van gedachten verandert, je deze instelling later kunt veranderen.
  • Wij accepteren de voorwaarden.
  • Tot slot wordt ons gevraagd of we de instellingen van onze iCloud accounts willen overzetten om de HomePod automatisch te configureren.
  • Als we geen gebruik maken van Apple Music , verschijnt er een laatste scherm dat ons aanmoedigt om ons te abonneren op de Apple-muziekapplicatie, en dat ons eraan herinnert dat we een gratis periode van drie maanden hebben .

LET OP: Activeer 3 maanden lang gratis Apple Music op al uw Apple apparaten.

Eenmaal geconfigureerd, zal Siri ons begroeten en ons vragen te antwoorden en enkele zinnen te herhalen om de configuratie af te maken. In het geval van een storing tijdens het proces, of als u ziet dat Siri niet in staat is om een van onze verzoeken uit te voeren, kunt u de fabriek HomePod herstellen om deze te herconfigureren naar aanleiding van onze tutorial.