Hoe koop je een tweedehands iPhone? De volledige gids

Koop gebruikte iPhone – Met de aankondiging van de volgende iPhone 6 om de hoek, De “opportunisten” wrijven al hun handen in de hoop dat de echte Apple-fanboys hun tweedehands iPhone kwijt raken en kunnen profiteren van de verandering naar een van die half-nieuwe iPhones tegen een zeer goede prijs en in onverslaanbare staat krijgen.

Omdat we weten dat alles risicos met zich mee kan brengen, willen we dat u geniet van deze verandering, en daarom hebben we een complete gids opgesteld over wat u moet zoeken, zodat alles verloopt zoals het hoort en waar u het kunt krijgen tegen een goede prijs.

Zoals u zich altijd kunt voorstellen zou het raadzaam zijn om de iphone van iemand die u kent aan te schaffen, die zorgt voor een normaal gebruik van de terminal, maar als dit niet het geval is, moet u altijd rekening houden met de volgende aanbevelingen:

Kopen van gebruikte iPhone – Dingen om te overwegen

 • Als je van een andere versie van de iPhone komt en hoewel het voor de hand ligt, maakt een back-up van al je bestanden, hetzij via iCloud of lokaal in iTunes.
 • Kijk naar de buitenkant van de telefoon, en zelfs als het niet 100% perfect is, is het belangrijkste om te zoeken naar tekenen van vallen die de interne componenten kunnen hebben beïnvloed, zoals microfoons etc…
 • Vraag naar de huidige versie van het besturingssysteem , of het vrij is, vrijgegeven of met welke operator het is gecontracteerd, evenals de activeringsmethode.
 • Als je de mogelijkheid hebt om het scherm aan te zetten (of om fotos ervan aan te vragen) om te controleren of het scherm geen dode pixels heeft , lijnen geproduceerd door hitte of iets dat het beeld er niet scherp uitziet.
 • Controleer en vraag naar god! als alle gegevens zijn verwijderd, zou je niet de eerste zijn die thuiskomt, probeert al zijn gegevens te plaatsen en de vorige gebruiker heeft zijn Apple ID achtergelaten in Find My Phone of iCloud en dan moet je met de verkoper afspreken om deze voor je te ontgrendelen (als hij een vriend of kennis is, geen probleem), maar als dat niet zo is en het leeft ver weg kan het je meer hoofdpijn bezorgen, omdat ik denk dat het je zijn wachtwoorden niet wil geven).
 • Vergeet niet alle accessoires die normaal gesproken bij uw telefoon worden geleverd, we bedoelen de Lightning kabel, de USB-stekkeradapter en alle documentatie, als deze met de originele doos wordt geleverd beter dan het beste, want het kan nuttig zijn als u uw apparatuur moet repareren.

Gebruikte iPhone kopen – Waar kopen?

Er zijn vele mogelijkheden om een tweedehands iPhone te krijgen, van de buurtwinkel, tot het meest geavanceerde internetportaal. We willen u dus de verschillende en beste mogelijkheden van de markt geven, evenals enkele richtlijnen die u moet volgen om een veilige aankoop te doen.

Koop gebruikte iPhone – Gespecialiseerde paginas

De beste plaatsen om een tweedehands toestel te kopen zijn die winkels die ons enige garantie bieden voor ons nieuwe toestel, niet alleen voor de verkoop maar in veel gevallen ook voor het onderhoud, waarbij we alles wat we je eerder verteld hebben, verzorgen. Enkele goede voorbeelden van deze winkels kunnen de volgende zijn:

 • gebruikte appels Een van de meest charismatische en bekende gebruikte Apple apparatuur winkels , met een geld terug garantie bij het kopen van een tweedehands iPhone, een zeer veilige en eenvoudige aankoop proces en verschillende betaalmethoden, waaronder PayPal, ze weten wat ze doen (en als je nieuw bent ze uit te leggen in een video, zodat je niet verdwalen in het proces).
 • Smart-Used Company die een logische evolutionaire stap heeft gezet, voorheen gewijd aan een veel kleinere en gespecialiseerde markt en momenteel tweedehands producten aanbiedt, van verschillende merken . Dat is als ze nog steeds een unieke sectie hebben voor Apple en zijn apparatuur. Na registratie hebben we toegang tot de aankoop of verkoop van onze apparatuur. Net als de andere winkels zijn hun prijzen iets hoger, maar ze bieden unieke garanties.
 • ebay De reus van tweedehands kopen en verkopen, tussen particulieren of rechtstreeks aan gebruikers. Wat het een van de beste opties maakt is de mogelijkheid om te betalen met PayPal , die ervoor zorgt op een manier dat als we een probleem hebben met het ontvangen van de apparatuur, de beschrijving ervan of dat we gewoon bedrogen zijn ze een proces hebben om ons geld terug te krijgen.

Gebruikte iPhone kopen – Tweedehandswinkels

Als de vorige optie een beetje uit de hand loopt, kunnen we altijd terecht bij websites die gespecialiseerd zijn in allerlei tweedehands items . In dit geval is het belangrijk om goed te letten op de volgende aspecten:

 • Kijk eens goed naar alle iPhones die te koop zijn en vooral naar hun verschillende afbeeldingen.
 • Vertrouw nooit een verkoper die je vertelt dat hij in het buitenland is of die je vertelt over een vreemde film.
 • WAARSCHUWING: Wees op je hoede voor advertenties zonder afbeeldingen en advertenties waarbij de afbeeldingen generieke fotos van het product zijn, in deze gevallen is het het beste om echte en actuele afbeeldingen aan te vragen. Het is heel eenvoudig om een foto te vragen waarin het behang wordt getoond met de huidige datum, op deze manier zijn we genezen in gezondheid.
 • Onthoud altijd dat “niemand geeft vier pesetas een moeilijke tijd” of, met andere woorden, wees op je hoede voor die prijzen die ver onder het gemiddelde liggen, het is waarschijnlijk een oplichterij, dus wees zeer voorzichtig.
 • Wees ook op je hoede voor sommige vormen van betaling, zoals die gebruikers die je niet vertrouwt, hetzij voor de prijs, hetzij voor de beelden, als je bovendien op het moment van het sluiten van de verkoop wordt gevraagd om vooraf te betalen … wit en in de fles, kijk dan beter naar andere opties.
 • Een goede truc om in gedachten te houden is te kijken naar het profiel van de verkoper , wat op veel portalen goed is om te zien of hij al een tijdje op de site is, of hij veel items verkoopt of dat hij goede referenties heeft.
 • Probeer altijd, voor zover mogelijk, fysiek te ontmoeten om de verkoop te sluiten , vraag, vraag om fotos, en alles wat je nodig hebt, maar filter eerst de advertenties door uw stad om de verkoop te sluiten in persoon, zodat alles veel gemakkelijker zal zijn.

Milanuncios Vibbo Wallapop

Als met al deze aanbevelingen rekening is gehouden, raden wij u enkele paginas aan waar u op deze manier een iPhone kunt krijgen:

 • Vibbo Het meest bekende portaal voor het kopen en verkopen van tweedehands in Spanje, zeer krappe prijzen voor verkopers die meestal individuen zijn, waar je heel goed alle beschrijving, betalingen (sommigen willen het in contanten en in de hand) en vooral de scheepvaart te lezen, omdat je soms moet gaan om het item op te halen op een bepaald adres.

DownloadQR-Codevibbo – Thrift StoreDeveloper: Adevinta Spain S.L.U.Price: Gratis

 • milanuncios Europese portaal dat heeft duizenden artikelen van particuliere eigenaren, ik persoonlijk heb gebruikt hun producten en ze werken heel goed, net als Segundamano moet je heel goed de productbeschrijvingen te lezen en volg onze kleine gids.

DownloadQR-CodeMilanuncios – Kopen en verkopenOntwikkelaar: Adevinta Spain S.L.U.Prijs: Gratis+.

 • wallapop Onlangs sprong naar onze apparatuur in de vorm van toepassing, waar de verschillende producten worden verdeeld, met een zeer zorgvuldige afbeelding, is het midden tussen een portal voor particulieren en een gespecialiseerde pagina, met een zeer eenvoudig aankoopproces. Het grote voordeel is dat de belangrijkste methode voor het bestellen van de telefoons te koop is door de nabijheid, dus het eerste wat je vindt zal het dichtstbijzijnde zijn.

DownloadQR-CodeWallapop – Kopen en verkopenOntwikkelaar: WALLAPOP SLPrice: Gratis+.

Koop gebruikte iPhone – Conclusies

Het kopen van een tweedehands telefoon hoeft geen beproeving te zijn, noch een risicovolle operatie , in feite is met deze gids en het volgen van de stappen en aanbevelingen die we je hebben gegeven, een van de beste opties om een team te starten tegen een zeer goede prijs. Een beetje gezond verstand zal veel gevaren voorkomen.

U kunt een beetje meer geld uitgeven met de zekerheid en garantie van een winkel die alles in de beste omstandigheden zal verzorgen. Of, aan de andere kant, kunt u gaan voor een betere prijs op de tweede hand aankoop van uw toekomstige iPhone.

Wat je keuze ook is, je gaat een geweldig team vormen!