Hoe kan ik songteksten in Apple Music bekijken?

Lyrics to the songs in Apple Music – Het is duidelijk dat we van muziek houden. Kijk maar eens naar de honderden mensen die er elke ochtend thuis naar luisteren terwijl ze zich voorbereiden op de lange dag , op weg naar het werk in hun auto, in het openbaar vervoer met hun koptelefoon aangesloten op hun computer. Apple Music, iTunes, Spotify of zelfs de radio zelf gehoord van onze iPhone of iPad, zijn goed om te genieten van de beste muziek van het moment (of in ieder geval onze favoriet). Het is ook waar dat, als we ervan genieten, het onvermijdelijk is om niet te “neuriën” met een lage stem, of om kaal te schreeuwen als echte rocksterren als we thuis zijn of met vrienden.

We improviseren vaak de tekst (vooral als het een liedje is in een andere taal dan de onze), maar dankzij de nieuwe Apple Music functies in iOS 13 kunnen we de tekst van onze liedjes kennen en zingen alsof het een draagbare karaoke is.

Hoe je songteksten in Apple Music kunt bekijken vanaf je iPhone en iPad

Vereiste tijd: 1 minuut.

Sinds de laatste iOS update kunnen we met één druk op de knop genieten van de teksten van onze favoriete nummers op al onze Apple Music apparaten. Een geweldige manier om te ontdekken en mee te zingen, zonder dat er applicaties van derden nodig zijn.

  1. App Musica

    Wij hebben toegang tot de Apple-muziekapplicaties vanaf de iPhone of iPad.

  2. Selecteer nummer

    We klikken op een van de liedjes die we willen beluisteren en zingen op ons gemak.

  3. Zie tekst

    Klik op het icoontje om de tekst te zien en u ziet automatisch de tekst van het liedje, dat net als bij een karaoke gesynchroniseerd wordt met het liedje.

Hoe kun je teksten in Apple Music bekijken vanaf je Mac of PC

Als je de tekst van de liedjes in Apple Music vanaf je Mac wilt zien, is het proces net zo eenvoudig, want als je naar een liedje luistert hoef je alleen maar op het rechterpictogram in de balk van het liedje waar je naar luistert te klikken in de vorm van een sandwich met aanhalingstekens .

Al deze teksten verschijnen zolang het nummer is gedownload of afgespeeld in Apple Music, niet zolang we ze in onze iTunes-bibliotheek hebben of dankzij iTunes Match zijn geïmporteerd en gedeeld.