Hoe kan ik privé surfen op Safari voor iOS?

Privébrowsen in Safari voor iOS – Safari is de Apple browser die standaard bij al onze computers wordt geleverd, of het nu iOS of Mac OS X (de toekomstige macOS ) is. Een browser die zich in de loop der jaren heeft ontwikkeld tot een van s werelds toonaangevende browsers (Chrome, safari, firefox en Explorer) dankzij de stabiliteit, snelheid en veiligheid. Een zeer belangrijke beveiliging voor iedereen die ver weg wil zijn van de ogen van vreemden, zoals die van Google, die de reclame domineert waar we ook gaan.

Waarom de veiligheid van een browser zo belangrijk is

Is het je opgevallen dat als je in Google “gele tractoren” zoekt, er advertenties voor gele tractoren verschijnen in alle websites die je bezoekt? Op het eerste gezicht lijkt het misschien dom, maar de gegevensverzameling elke keer als we “surfen” op het web is immens, en we kunnen verbaasd zijn over wat andere bedrijven over ons en onze smaak weten, vooral als we surfen vanuit apparatuur die niet van ons is, of we willen niet dat iemand iets weet over onze zoekgeschiedenis.

Safari beschikt over een privé browsemodus die, samen met de browseropties in iOS en Mac OS X , ons in staat stelt om volledig onopgemerkt te blijven door derden en om het te activeren wanneer we dat willen op een zeer eenvoudige manier.

Hoe kan ik privé surfen op Safari voor iOS

?

  • Open safari en klik op het nieuwe tabblad icoon
  • Klik op het pictogram ” Privé Navigatie
  • Vanaf nu is de navigatiebalk en het hele ontwerp van Safari donkerder om aan te geven dat de modus van “Private Browsing” actief is.

Het activeren van ” PrivénavigatieSafari zal voorkomen dat uw zoekopdrachten, bezochte sites en andere informatie worden gedeeld. Het zal ook helpen om uw zoekopdrachten op Google betrouwbaarder te maken, omdat het niet weten van onze informatie ons de werkelijke resultaten laat zien en niet gebaseerd is op onze zoekgeschiedenis en zo verder.

Safari Nieuw tabblad Privé navigatie Safari in privémodus

Extra bal

Merk je dat Safari een beetje traag gaat? Ga je de telefoon achterlaten bij een vriend of een familielid? Wil je dat ik oude wachtwoorden laat verdwijnen? Als je jezelf een van deze vragen stelt, is het antwoord eenvoudig. Ga gewoon naar de instellingen van de Safari en laat het zoals het was op de eerste dag.

Hoe verwijder je gegevens, geschiedenissen en cookies

  • In ons team iOS zullen we Instellingen> Safari
  • Binnen de instellingen van Safari zoeken en klikken we op de optie ” Verwijder website geschiedenis en gegevens
  • We bevestigen de actie

Instellingen Safari Geschiedenis en gegevens wissen Bevestigen Geschiedenis en gegevens verwijderen

Vanaf dit punt worden alle browsegegevens, cache, geschiedenis en cookies verwijderd door Safari terug te brengen naar de oorspronkelijke staat en ons “nieuw” te maken door de websites te bezoeken, zodat u het wachtwoord opnieuw moet invoeren voor degenen die erom vragen.

Nu je weet dat met de “Private Browsing” modus en de instellingen van Safari in iOS , kunnen we het houden als de eerste dag en onze gegevens zullen veilig zijn van nieuwsgierige ogen.