Hoe kan ik prioriteit geven aan het downloaden van applicaties en spellen op de iPhone?

Hoe kan ik prioriteiten stellen aan downloads op de iPhone

?

Hoe geef je voorrang aan downloads op de iPhone – Als je wilt weten hoe je voorrang geeft aan downloads van applicaties en games op de iPhone lees dan verder: Als je een van de gelukkigen bent die je iPhone x krijgt, wil je waarschijnlijk ALLE gegevens herstellen dankzij de back-up die je op iCloud hebt. Het is een eenvoudig proces dat alleen uw Apple ID en wachtwoord vereist, maar het kan een tijdje duren, afhankelijk van het aantal programmas dat u hebt geïnstalleerd. U ziet al uw applicaties in de schaduw totdat ze zijn geïnstalleerd, in een proces dat langzaam maar zeker verloopt. Maar is er een manier om prioriteit te geven aan de downloads om deze eerst te installeren?

Het antwoord is JA, en het is iets zo eenvoudig als het gebruik van de 3D Touch van je nieuwe iPhone, om iOS te vertellen welke eerst te downloaden, zodat ze kunnen gebruiken zo snel mogelijk, die waarschijnlijk zal worden sociale netwerken, sommige spel en sommige productiviteit of het werk toepassing.

Zoals we u hebben verteld, wanneer u een back-up op uw nieuwe computer herstelt, worden al uw toepassingen verborgen met een “wachtend” teken waar de naam zou moeten verschijnen.

  • Als u op uw computer op Force Touch drukt en deze gebruikt, verschijnt er een pop-up menu met nieuwe opties, waaronder prioriteren van het downloaden .
  • Als we op die optie klikken, zal onze applicatie bovenaan de lijst staan om te downloaden, zodat we deze zo snel mogelijk kunnen gebruiken.

Met dit eenvoudige systeem kunnen we iOS vertellen welke de belangrijkste applicaties zijn die we als eerste willen downloaden, om zo snel mogelijk gebruik te maken van onze apparatuur, zodat we later ALLE andere applicaties die kunnen wachten omdat ze geen prioriteit zijn voor onze dagelijkse gang van zaken, kunnen laten staan.