Hoe kan ik het volume op onze Mac nauwkeuriger zetten?

Hoe het volume nauwkeuriger te verhogen op de Mac

Nauwkeurigere volumeregeling op de Mac – Vandaag brengen we je een snelle en eenvoudige manier voor al die Mac-gebruikers die meer controle willen hebben over het volume van hun computer en die willen weten hoe ze het volume nauwkeuriger kunnen regelen op de Mac. Hoe vaak is het je niet overkomen dat je naar muziek luistert op je computers en je wilt het nog wat harder zetten, maar je bent niet in staat om het exacte punt te vinden omdat het ofwel te veel ofwel te weinig is. Apple heeft het allemaal uitgedokterd en met een simpele toetsaanslag zal het ons toelaten om het volume van onze Mac nauwkeuriger te verhogen , om precies te zijn in plaats van een volledige eenheid, het zal het doen in 14.

OPTIE + SHIFT + Volume UPDOWN

Een eenvoudige en zeer effectieve toetsencombinatie, die ons de mogelijkheid geeft om te genieten van alle inhoud van onze Mac, op het exacte volume dat we willen.

Extra volume bal op Mac

Als je een muziek- of filmfanaat bent en het geluid op je Mac te klein wordt – wat op een iets oudere computer kan gebeuren – zijn er programmas in de Mac App Store die speciaal bedoeld zijn om het geluid op onze computers te versterken, zoals Boom 2. Het is een applicatie die is ontwikkeld door Global Delight Technologies en die meer dan 1150 positieve gebruikersrecensies bevat. Het maakt gebruik van dezelfde techniek als YouTube om het geluid te versterken, waardoor de grenzen van onze Macs worden verlegd en we een filmisch geluid krijgen. Een tweede versie van dit populaire Mac-programma zit vol met nieuwe opties en instellingen, zoals de mogelijkheid om het te bedienen via onze iPhone of iPad.

Boom zal een speciaal programma in onze apparatuur installeren dat elk geluid dat uit onze computerluidsprekers komt, zal verhogen, omdat het in staat is om eenvoudigweg de maximale limiet te verhogen of te egaliseren binnen de meer dan 16 fabrieksinstellingen en zelfs de equalizer zelf in te voeren om deze te bewerken en aan te passen zoals wij dat willen. Het stelt ons ook in staat om individuele nummers of bestanden te egaliseren of te vergroten om ze te verbeteren en ze te nemen waar we willen.

Misschien de enige, maar er is de prijs van de applicatie, maar omdat ze een TEN-dag proefversie hebben via hun website, is het het beste om het uit te proberen en, als je kunt, te weerstaan aan het niet kopen ervan. Zelfs als je ons gelooft, is het verschil de moeite waard.

DownloadQR-CodeBoom2: Volume Boost & EqualizerDeveloper: Global Delight Technologies Pvt. LtdPrijs: 14,99