Hoe kan ik het aantal woorden in Pages voor de Mac weergeven?

Woordentelling in Pages voor Mac – Pages, de tekstverwerker van Apple, is de perfecte tool voor het werken aan onze dagelijkse teksten of jobs. Een zeer eenvoudig en minimalistisch ontwerp, met vele opties die we in verschillende tutorials hebben uitgelegd. Maar af en toe krijgen we wat vragen in ons contactformulier, met vragen die zo eenvoudig zijn dat we ze over het hoofd hadden gezien, maar die een uitleg verdienen. De query van vandaag is precies een van die dingen die we moeten gebruiken om precies te weten hoe je het aantal woorden in paginas voor macOS weergeeft.

Een functie die standaard is ingeschakeld in Pages voor iOS (iPhone en iPad), maar die in de desktopversie door ons moet worden ingeschakeld . Voor degenen onder u die als een gek naar deze optie zochten, leggen we uit hoe u de telling in slechts TWEE stappen kunt zien.

LET OP: Hoe de geschiedenis van de documentversie te bekijken in Paginas

Hoe kan ik het aantal woorden weergeven in Pages voor Mac

?

  • Om het aantal woorden in Pages voor Mac weer te geven, moeten we klikken op het pictogram voor documentdisplay, dat zich linksboven bevindt.

  • We klikken er op en zien dat de voorlaatste optie in het uitklapmenu dat verschijnt, het aantal woorden van het document dat we schrijven laat zien.
  • Als we op de teller van het document dat verschijnt klikken en dat we naar believen kunnen bewegen om het te plaatsen waar het het minst storend is, kunnen we afwisselen tussen verschillende telmodi:

Op deze eenvoudige manier zullen we in staat zijn om het proces van ons werk te kennen en te controleren, totdat we het doel bereiken dat we onszelf hebben gesteld.