Hoe kan ik fotos herstellen die uit onze bibliotheek in iOS en macOS zijn verwijderd?

Herstel verwijderde fotos

Herstellen van verwijderde fotos – We maken vaak fouten bij het beheer van onze bestanden en verwijderen dingen die we niet zouden moeten verwijderen. Haast, zenuwen of vermoeidheid kunnen ons parten spelen en in een oogwenk verdwijnt dat geweldige beeld voor je ogen. Als dit u ooit is overkomen, gaan we u vandaag laten zien hoe u die fotos die we per ongeluk uit onze fotobibliotheken hebben gehaald, kunt terughalen door een paar eenvoudige stappen te volgen.

LET OP: Hoe maak je ruimte vrij op een Mac door “iTunes en fotos” naar een externe schijf te verplaatsen?

Hoe kan ik fotos herstellen die uit onze bibliotheek zijn verwijderd

?

Fotos herstellen van een iOS-apparaat

Apple heeft een map toegevoegd binnen onze fotobibliotheek genaamd “trash” waar verwijderde of verwijderde fotos 30 dagen blijven staan totdat ze volledig zijn verwijderd. In het geval dat we ze willen herstellen, moeten we ze gewoon selecteren en op de optie “Herstellen” klikken nadat we ze hebben geselecteerd.

Fotos herstellen van onze Mac (macOS)

Voor het geval we fotos willen herstellen die we onlangs van onze Macs hebben verwijderd, is het proces iets anders maar heel eenvoudig:

  • We openen de Photos-applicatie vanaf onze Macs.
  • Links hebben we een reeks categorieën waaronder we de sectie “Onlangs verwijderd”
  • vinden.

  • Laten we naar die categorie gaan en alle fotos bekijken die we onlangs hebben verwijderd. We selecteren alle fotos of videos die we willen herstellen en deze zullen worden gemarkeerd met een blauw pictogram in de rechterbenedenhoek.
  • Eenmaal geselecteerd hoeven we alleen maar te klikken op de “Recover” knop om terug te keren naar uw originele album.

Als algemene regel en net als in iOS, heb je 30 dagen de tijd om verwijderde fotos, afbeeldingen of videos uit de “prullenbak” in het programma Fotos te herstellen, zolang onze Mac niet een beetje te weinig schijfruimte heeft en er een aantal voor die tijd moet worden verwijderd om goede prestaties van de computer te garanderen.