Hoe kan ik beelden en objecten uit Keynote en PowerPoint extraheren?

Velen van ons werken met een veelheid aan presentaties in ons werk. Er zijn betere, korte, zeer professionele en sommige om te vergeten, maar wat duidelijk is, is dat we vaak beelden en objecten uit die presentaties moeten halen om ander werk te doen, en we weten niet goed hoe we dat op een correcte en snelle manier moeten doen.

Als je niet bekend bent met Mac-computers met OS X, denk je misschien dat de beste manier om afbeeldingen en objecten te extraheren is om schermafbeeldingen te maken en bij te snijden, of om alle elementen in de presentatie één voor één op te slaan. Maar er is een veel eenvoudigere methode waarbij we alleen met DRIE stappen alle beelden en objecten van de presentaties kunnen krijgen, ofwel Keynote of PowerPoint .

Hoe kan ik beelden en objecten uit Keynote of PowerPoint halen

?

  • We lokaliseren in onze computer de presentatie Keynote of Powerpoint waaruit we alle elementen of beelden willen halen.
  • Maak een duplicaat van de presentatie door rechts te klikken op en de optie Duplicaat te selecteren in het menu.

  • Klik op de naam (of knop Rechts> Hernoem ), en verander deze handmatig eindigend op .zip . Wanneer je op ” Enter” drukt, krijg je een automatisch bericht dat je het programma hebt veranderd, en vraagt je of je zeker weet dat je de extensie wilt veranderen, dus je moet op drukken om .zip
  • te gebruiken.

  • Nu hebben we een nieuw gecomprimeerd bestand in .ZIP-formaat dat bij het decomprimeren (twee keer klikken) een nieuwe map maakt met alle documentatie van onze presentatie. In de sectie ” Data ” zien we alle beelden, geluiden of geschreven documenten die we moeten kopiëren en gebruiken wanneer we maar willen.

Op deze eenvoudige manier kunnen we veel werk besparen en hebben we alle elementen van een presentatie op een zeer snelle en efficiënte manier beschikbaar.