Hoe kan ik automatisch oproepen beantwoorden op de iPhone?

We streven er elke dag naar om u alle mogelijkheden van uw iPhone en iPad besturingssysteem te laten zien. Als we een paar weken geleden hebben geleerd hoe we een telefoonnummer in ons adresboek kunnen opslaan met een extensie om direct te bellen, dan zijn we vandaag terug met een nieuwe tutorial die je in staat stelt om gesprekken automatisch te beantwoorden op je iPhone. Een heel handig trucje voor koks, monteurs, wetenschappers of iedereen die op een bepaald moment een telefoontje moet beantwoorden, maar weet dat je je handen niet kunt gebruiken.

iOS is een besturingssysteem met een grote veelzijdigheid en honderden verschillende opties die zich aanpassen aan de behoeften van de gebruikers, en we willen dat u ze allemaal kent. Als u een van degenen bent die een truc als deze nodig had, kunt u deze activeren door deze stappen te volgen.

Hoe automatisch oproepen te beantwoorden op de iPhone

  • We hebben toegang tot de instellingen van de iPhone.
  • We gaan naar de sectie Algemeen> Toegankelijkheid, waar we alle speciale instellingen van onze iPhone vinden.
  • We zoeken naar het “Audio Addressing” gedeelte, dat standaard is ingesteld op automatisch schakelen tussen de iPhone of een aangesloten Bluetooth-systeem.
  • Aan het einde van deze sectie is de optie om automatisch te antwoorden die, indien geactiveerd, ons de time-out laat kiezen voordat we automatisch oproepen beantwoorden.

Zodra het systeem is geactiveerd om automatisch oproepen te beantwoorden op de iPhone, hoeven we alleen maar te wachten op de tijd die we hebben geprogrammeerd om het systeem op te starten en automatisch te praten zonder een vinger op te steken.

Dit systeem heeft zijn logica als de oproepen worden beantwoord met de luidspreker geactiveerd. Het zou nutteloos zijn om onze handen niet te kunnen gebruiken en de iPhone mee te moeten nemen om het gesprek voort te zetten. We zullen dus nog ÊÊn ding moeten doen om oproepen automatisch te beantwoorden op de iPhone met de speakerphone geactiveerd.

Hoe activeer je de speakerphone automatisch om gesprekken te maken en te ontvangen op de iPhone

  • Laten we naar onze iPhone instellingen gaan.
  • We zoeken het onderdeel Algemeen en gaan terug naar het onderdeel Toegankelijkheid.
  • Opnieuw en binnen “Audio Addressing” veranderen we de Automatische modus in Luidspreker.

Vanaf nu worden alle oproepen die onze iPhone binnenkomen beantwoord met de speakerphone aangesloten.

Een zeer interessant systeem voor diegenen onder u die hun handen vol hebben aan het werk, of om welke reden dan ook niet kunnen gebruiken, maar wachten op een telefoontje dat u niet wilt missen en zonder enig probleem wilt beantwoorden.