Hoe kan ik Apple AirPods herstellen?

AirPods zijn een bestseller geworden. De draadloze hoofdtelefoon van Apple heeft miljoenen gebruikers over de streep getrokken dankzij het ontwerp, de geluidskwaliteit, de ruisonderdrukking, het gebruiksgemak en andere functies, allemaal draadloos . Een headset die eenmaal gesynchroniseerd is met onze iPhone of iPad, werkt meestal perfect, hoewel we in sommige gevallen de AirPods moeten herstellen.

Ja, dat heb je goed gelezen. De AirPods kunnen worden hersteld in hun fabrieksstatus om eventuele problemen die we hebben op te lossen, zoals het beheer van de batterij, mogelijke geluidsverminderingen of andere kleine problemen die zich in de loop van de tijd kunnen voordoen.

Hoe herstel je Apple AirPods

Vereiste tijd: 1 minuut.

Als we fouten in onze AirPods detecteren, of het nu gaat om synchronisatie, batterij of een ander type, moeten we deze mogelijk herstellen. Een zeer eenvoudig systeem om onze Apple draadloze hoofdtelefoon in zijn oorspronkelijke staat te herstellen, waardoor veel van de problemen die we kunnen tegenkomen worden opgelost.

 1. Plaats de AirPods in hun doos

  Het eerste wat we moeten doen om de AirPods te herstellen is beide oortelefoons in hun laadbak plaatsen en ze ongeveer 10-15 seconden laten staan om te beginnen met laden.

 2. Ontkoppel de AirPods

  We hebben toegang tot de Bluetooth-instellingen van onze iPhone of iPad en ontkoppelen onze AirPods door op het i-pictogram rechts van het apparaat te drukken en dan apparaat overslaan.

 3. Druk op de achterste knop

  Met het deksel van de AirPod laadbak open houden we de achterste knop ongeveer 15-20 seconden ingedrukt totdat het statuslampje ambergeel knippert. Sluit de AirPod box.

 4. Synchroniseer ze opnieuw

  We hersynchroniseren de AirPods met onze apparatuur . Open hiervoor de AirPod box in de buurt van de iPhone of iPad en volg de stappen op het scherm van uw toestel.

Als je AirPods eenmaal gesynchroniseerd zijn met je computer, kun je weer genieten van alle kwaliteit van Apple Music met het gemak van een draadloze headset met een ongelooflijk geluid. VIER zeer snelle stappen die je zullen helpen bij het oplossen van een veelheid aan problemen met deze kleine maar grote reisgezellen.