Hoe kan ik andere bestanden verwijderen en ruimte terugwinnen op de iPhone?

?

Het geheugen van Apple-computers is toegenomen tot ze in één keer die 8 en 16 Gb- iPhones die ze zo leuk vonden, hebben verbannen. Een perfecte geheugengrootte voor enige tijd geleden, waar de beeldkwaliteit niet eens in de buurt kwam van wat we nu hebben. 4K videos, chats, fotos, giften, documenten en eindeloze bestanden die we opslaan en delen op onze iPhone of iPad, maken veel van jullie (Ja, Susana dit artikel is voor jou). Vraag ons hoe u de maximale ruimte op uw computers kunt terugwinnen.

Een van de systemen om de andere bestanden te verwijderen van de iPhone waar we u al over verteld hebben, had een Mac en iTunes-computer nodig om ze te synchroniseren, en om in een keer die bestanden te verwijderen die zo veel ruimte in beslag nemen. Maar wat als we geen van beide hebben? Kunnen we andere bestanden op de iPhone verwijderen zonder een andere computer? Het systeem om het direct vanaf de iPhone te doen zal een beetje drastisch en traag zijn, maar het is zeker de oplossing waar iedereen naar op zoek was om te stoppen met het ontvangen van die vervelende “Deze iPhone is vol” waarschuwing.

Wacht thuis op een rustige dag om dit proces te doen, aangezien de restauratie enige tijd in beslag neemt, afhankelijk van de verbinding die u hebt en het aantal bestanden of documenten.

Hoe kan ik andere bestanden op de iPhone verwijderen en ruimte terugwinnen

?

  • We hebben toegang tot de instellingen van onze iPhone of iPad.
  • Eenmaal daar en na het zien van het stressvolle bericht dat ons eraan herinnert dat “Deze iPhone vol is”, klikken we op de Algemene sectie.
  • Ga naar beneden naar het einde van deze sectie en klik op Reset.
  • Klik op “Inhoud en instellingen verwijderen”.
  • Op dit punt zou een bericht moeten verschijnen dat ons waarschuwt om een back-up te maken van onze computer voordat we alles verwijderen. Als het niet verschijnt, moeten we het proces stoppen en het zelf handmatig doen.
  • Zodra de back-up is gemaakt, gaan we verder met het proces en verwijderen we alle informatie van onze iPhone of iPad.
  • Als het proces klaar is en onze iPhone of iPad als gloednieuw is, begin dan gewoon met de configuratie en selecteer wanneer het vraagt “Herstel de back-up” door de laatste te selecteren die we hebben gemaakt.

Nu is het slechts een kwestie van tijd voordat ALLE informatie wordt gedownload naar onze iPhone of iPad, inclusief applicaties, fotos, videos, berichten en alles wat we hebben geselecteerd voor back-up.