Hoe kan ik agenda-evenementen in lijstvorm bekijken bij Apple Watch?

De Apple Watch is een apparaat dat al een jaar bij ons is en waarvan de mogelijkheden voor maatwerk, zowel esthetisch (modellen, koffers en riemen) als op het gebied van het WatchOS-besturingssysteem, enorm zijn dankzij de aanpassingen die we zullen kunnen maken. Sommige van deze instellingen zijn niet zo voor de hand liggend als andere, omdat ze direct toegankelijk zijn vanuit de verschillende applicaties, zoals de mogelijkheid om ons de gebeurtenissen van de kalender te laten zien in de vorm van een lijst, om ze te zien in de vorm van een lijst zoals we dat kunnen doen op de iPhone.

Een klein trucje dat je misschien niet wist, maar dat veel andere trucs en tutorials die we in Intesol voor je hebben gepubliceerd, en dat we je gaan leren om deze eenvoudige stappen te volgen.

Hoe bekijk je de kalendergebeurtenissen in lijstvorm op onze Apple Watch?

Zoals geconfigureerd door de Apple Watch, kunnen we elke keer dat we op de kalender klikken (ofwel rechtstreeks via de App, ofwel via de ” glimp ” of glimp die we opvangen door onze vinger omhoog te schuiven), de weergave van de hele maand zien, en als we met veel tact op de corresponderende dag klikken, kunnen we de gebeurtenissen die in onze kalender voor die dag zijn gepland, zien.

Als we de ” ForceTouch ” in de dagweergave gebruiken, verschijnt er een nieuw menu met de verschillende kalenderweergaveopties die we kunnen selecteren:

  • Dag
  • Lijsten
  • Vandaag

Als we op de optie “Lijst” drukken, krijgen we in één oogopslag alle toekomstige gebeurtenissen die we tot een week van tevoren in onze kalender hebben geprogrammeerd, eenvoudigweg door de Apple Watch-kroon te gebruiken.

Een ietwat verborgen maar zeer eenvoudige optie om alle evenementen te kunnen zien die we in de loop van de week hebben gepland.