hoe je je favoriete contacten op de iPhone kunt toevoegen om ze privileges te geven

Het beheren en updaten van onze adresboeken is iets wat de moeite waard is om tijd aan te besteden . Het is geen wonder dat we in de loop der jaren honderden contacten verzamelen die we niet meer gebruiken of zelfs maar weten wie ze zijn, of wat ze gewoonweg achterhaald zijn. Telefoonnummers, e-mailadressen, aangepaste ringtones, routebeschrijvingen, verjaardagsdata, enz… zijn slechts enkele van de dingen die we aan onze contacten kunnen toevoegen, en zelfs als favoriete contactpersonen kunnen toevoegen.

Dit laatste is niet alleen om deze contacten snel te bellen, maar geeft ze ook bepaalde privileges bij de communicatie met ons, zelfs als we de telefoon in do-not-miss modus hebben , waardoor ze voorrang krijgen in hun gesprekken en ze het gesprek kunnen ontvangen.

hoe je je favoriete contacten op de iPhone kunt toevoegen

Vereiste tijd: 1 minuut.

Het geïntegreerde adresboek op onze Apple computers stelt ons in staat om favoriete contactpersonen toe te voegen. Een systeem waarmee u snel kunt bellen via het favoriete tabblad in het telefoonboek, of door het belicoontje in te drukken en vast te houden. Maar het geeft hen het voorrecht om ons te roepen, zelfs als we de modus niet storen geactiveerd hebben, omdat het hen als prioritair beschouwt . Om een favoriete contactpersoon toe te voegen moeten we het volgende doen:

  1. App telefoon

    We openen de telefoonapplicatie van onze iPhone of iPad.

  2. Favorieten

    Ga naar het tabblad Favorieten en klik op het “+” symbool linksboven.

  3. We selecteren het contact

    We zoeken en selecteren het contact dat we aan onze favorieten willen toevoegen en vervolgens de manier om hem te contacteren (vaste lijn, mobiel, mail…).

Vanaf dat moment hebben we in het favorieten tabblad dit nieuwe contact toegevoegd met zijn manier van contact maken (Als het de mobiele telefoon is belt hij je op je telefoon, als het de mail is opent hij meteen de mail app, als het de WhatsApp is wordt het het sociale netwerk, etc.).

Als u dit favoriete contact uit uw team wilt verwijderen , schuift u gewoon naar links onder “Favorieten” en klikt u vervolgens op de verwijderknop die zal verschijnen. Dit verwijdert het contact niet volledig, maar neemt eerder de privileges weg die het had , waardoor het niet langer in het tabblad “Favorieten” staat, maar verder gaat in het adresboek.