Hoe je de iPhone gratis kunt gebruiken, als je niet bij Vodafone verblijft?

s heel goed mogelijk dat ik bij het schrijven van dit artikel een paar vijanden kan maken, vooral degenen die een pagina hebben waar ze kosten in rekening brengen voor diensten die gratis zouden moeten zijn.

Ik heb het niet alleen over de telecommunicatiebedrijven die de terminals aan ons moeten vrijgeven zodra we klaar zijn met het betalen van de voorwaarden die ze ons hebben opgelegd voor ten minste 18 maanden, zonder enige belemmering, maar ook over andere bedrijven die aanbieden om je iPhone vrij te geven voor een redelijke prijs en in een recordtijd.

Allemaal erg leuk, maar onnodig als je een Vodafone gebruiker bent. We zeggen Vodafone omdat het zeker werkt met hen, en aangezien we het met geen enkel ander bedrijf hebben geprobeerd, kon ik je niet met zekerheid zeggen of het met anderen werkt of niet (hoewel het zeer waarschijnlijk is).

Het feit is dat het bedrijf Vodafone heeft ingeschakeld een systeem waarmee de iPhone terminals die niet langer een vertraagde betaling van de permanentie hebben, hoeft niet een extra management aan die we zullen commentaar hieronder, laat staan betalen 9,60 euro voor het beheer, of iets anders ze willen krijgen uit de hoed.

Deze informatie, die u zelfs op de officiële Apple website kunt bekijken, maar die we u met een zeer korte samenvatting overlaten.

Allereerst raden we je zoals altijd aan om een back-up te maken in iCloud of in je Macs via iTunes. Als je niet weet hoe je het moet doen, volg dan gewoon deze stappen:

  • Sluit uw iOS-apparaat aan op een computer waarop de laatste versie van iTunes is geïnstalleerd.
  • Selecteer uw iOS-apparaat in de iTunes-apparatenlijst.
  • Eenmaal geselecteerd ga je naar het tabblad General> Selecteer back-up in iTunes> Back up .

Zodra we al onze gegevens veilig hebben, hoeven we alleen maar de instellingen en informatie op onze iPhone te verwijderen, wat we doen door naar Settings> General> Reset> Delete Content and Settings te gaan

We zullen de oude Micro-SIM-kaart veranderen in de nieuwe kaart van de mobiele telefoonoperator en alle configuratie en back-up herstellen volgens de stappen die onze iPhone zal instellen.

Niets meer, geen geld, geen ongemakkelijk wachten, niets vreemds, alles zoals het hoort, snel, comfortabel en in ons huis.

Als het je gelukt is om het met een of ander bedrijf te doen, aarzel dan niet en vertel de rest van de gebruikers om hen wat geld te besparen!