Hoe installeer je de nieuwe lettertypes die in macOS Catalina zijn opgenomen?

Elke nieuwe versie van macOS bevat honderden veranderingen en verbeteringen. Sommige zeer belangrijk als in het geval van de Sidecar-modus met iPadOS, de scheiding van iTunes, Podcast, TV en Apple Music, of de nieuwe find me applicatie. En anderen meer discrete beveiliging, aanpassingen of, zoals het geval is presenteren we vandaag, de opname van nieuwe lettertypen binnen de lettertypecatalogus , die we handmatig kunnen installeren om ze toe te voegen aan onze computers. Deze nieuwe lettertypes zijn:

  Kaneel.
 • Domeinweergave.
 • Stichters Grotesk.
 • Graphik.
 • Produkt.
 • Proxima Nova.
 • Publiek.
 • Citaten Caps.
 • Sauber-script.

De lettertypecatalogus is een native toepassing van macOS die ons toelaat de verschillende lettertypes te bekijken en te beheren die door ons systeem zowel in native toepassingen (Pages, Final Cut Pro X, enz.) als in toepassingen van derden (Photoshop, Word, enz.) kunnen worden gebruikt. Een applicatie waarmee we op een zeer eenvoudige manier de benodigde lettertypes kunnen installeren of verwijderen, zoals we hieronder uitleggen.

Hoe de nieuwe MacOS lettertypen te installeren

Vereiste tijd: 1 minuut.

De nieuwste versie van macOS Catalina bevat een groot aantal nieuwe lettertypes die we kunnen toevoegen aan onze fontcatalogus . Negen van deze nieuwe lettertypes zijn in onze taal en het toevoegen ervan geeft ons nieuwe mogelijkheden bij het werken met deze lettertypes in onze documenten. Om ze toe te voegen hoeven we alleen maar het volgende te doen:

 1. We openen de lettercatalogus

  We openen de applicatie vanuit de lettertypecatalogus die zich in het applicatiemenu bevindt. We kunnen ook zoeken in de Finder door op de opdrachttoetsen (⌘) + spatiebalk te drukken en de lettercatalogus

  te schrijven

 2. .

 3. Alle lettertypes

  In het linker menu hebben we alle fonts geselecteerd om alle fonts te tonen die in het systeem zijn opgenomen (plus de fonts die we besloten hebben om extern te installeren).

 4. We zijn op zoek naar nieuwe lettertypes

  Vanuit de centrale kolom zoeken we naar de lettertypes die we niet in onze computer hebben geïnstalleerd en die met een lichtgrijze toon zullen verschijnen.

 5. Download

  Klik op de downloadknop (rechtsboven) en accepteer vervolgens de download van het venster dat zal verschijnen.

Door het volgen van deze VIER eenvoudige stappen kunnen we deze 9 TYPOGRAPHS in enkele seconden opnemen, zodat we ze kunnen gebruiken in onze presentaties, werken enzovoort, en zo nieuwe stijlen aan onze teksten kunnen geven.