Hoe importeer je notities naar onze Apple iOS- en MacOS-computers?

Mensen houden ervan om aantekeningen te maken. Het maakt niet uit of het kleine notities, krabbels, samenvattingen of manuscripten zijn. Sinds we het schrijven hebben ontdekt, schrijven en tekenen we non-stop tot aan onze dagen. De materialen zijn misschien veranderd, maar niet de wens om onze ideeën door middel van woorden over te brengen, te bewaren en te organiseren. Iets wat vandaag de dag nog steeds aanwezig is dankzij de duizenden toepassingen die we op onze computers kunnen installeren om aantekeningen te maken.

Zoveel toepassingen en formaten dat je waarschijnlijk op zoek bent naar een manier om ze allemaal op één plaats te centraliseren. Dat is waar de OPMERKINGEN toepassing voor is, die op ALLE Apple computers wordt geleverd. Een applicatie die sinds de komst van iOS 11 en de integratie met iCloud sterk is verbeterd, waarbij we in een paar eenvoudige stappen notities uit andere applicaties kunnen importeren.

Het importeren van notities in de iOS-toepassing

Het importeren van notities uit andere applicaties in je iPhone of iPad is eenvoudig, maar vereist een tussenstap met behulp van de Mail of iCloud Drive. Beide systemen zijn in staat om een veelvoud aan bestanden en extensies te beheren voor het importeren van notities in de native iOS app.

Notities importeren met behulp van iCloud Drive

  • We hebben toegang tot de iCloud Drive-applicatie op onze iPhone of iPad
  • .

  • Klik op het bovenste menu “Select”, zoek het bestand dat u wilt verplaatsen naar Notes, selecteer het en klik op het share-icoon.
  • Klik gewoon op “importeren naar notities” om het in de Notes-applicatie van de iPhone of iPad te hebben.

Notities importeren met behulp van Mail

  • We openen de Mail-applicatie op onze iPhone of iPad en selecteren de bijlage die we willen importeren in notities.
  • We houden het ingedrukt tot er een pop-up menu verschijnt.
  • Klik op “Toevoegen aan notities”, pas aan welke notitie u wilt opslaan en klik op de knop opslaan.

Hoe notities te importeren in macOS

  • We openen de applicatie Notes op onze Mac.
  • Als de applicatie eenmaal geopend is, ga dan naar de bovenste balk en zoek naar het sectiebestand> Importeren naar notities.
  • We selecteren onze notities die in andere toepassingen zijn gemaakt en klikken op de importknop.

Waar vinden we onze geïmporteerde biljetten?

Zodra de import is voltooid, zien we dat er een nieuwe map verschijnt in de MacOS notities applicatie genaamd ” Geïmporteerde notities ” waar we ze kunnen selecteren om ze te verplaatsen naar de map die we willen, ze te labelen en ze te organiseren zoals we dat willen

TWEE manieren om notities te importeren in de native Apple applicatie, die profiteert van apparaat- en platformsynchronisatie (iOS en macOS), zodat je met elke Apple computer kunt werken alsof het er een is, dankzij Handsoff , continuïteit en andere Apple tools, zoals we hebben uitgelegd in ons TWEE artikel I en II

.