Hoe herstarten of hard resetten van het Apple horloge

Reset Apple Watch Hard Reset

Reset Apple Watch Hard Reset. Hoe kan ik Apple Watch opnieuw starten of een harde reset uitvoeren? Al meer dan een jaar hebben we een Apple Watch op onze polsen, een apparaat ontworpen in de zuiverste stijl Apple : Elegant, eenvoudig, functioneel, en met aandacht voor detail. Factoren die dit soort apparatuur tot de favoriet van alle gebruikers hebben gemaakt. Het is waar dat anderen het al eerder hadden geprobeerd, net als met de mobiele telefoon, maar alleen Apple slaagde er met zijn iPhone in om een revolutie teweeg te brengen in een wat vastgeroeste industrie en vooral in de manier waarop gebruikers hun apparatuur gebruikten. Nogmaals Apple bewijst dat zijn idee om hardware en software zo te besturen dat de gebruikerservaring totaal is en de zorg en aandacht voor detail het verschil maakt.

Zoals bij elke computer kunt u van tijd tot tijd merken dat er een probleem is met vertragingen bij het openen van applicaties of dat het gewoonweg niet gaat zoals het zou moeten. Op een iPhone (die al 8 jaar bestaat) weten we meer dan genoeg hoe we het moeten uitzetten of hoe we een ” Hard Reset ” moeten doen, maar de Apple Watch is iets nieuws en hoewel het systeem erg op elkaar lijkt, gaan we in een paar eenvoudige stappen uitleggen hoe we het moeten doen.

Hoe kan ik de Apple Watch opnieuw starten of hard resetten?

  • We drukken de digitale kroon en de zijknop tegelijkertijd in.
  • We houden ze minstens 10 seconden vast .
  • De Apple Watch wordt uitgeschakeld en start de herstartvolgorde automatisch.

Door het volgen van deze eenvoudige stappen krijgen we de Apple Watch , net als elke andere Apple computer, om alle openstaande processen te herstarten en te verwijderen die overblijven na maanden van ononderbroken gebruik, evenals het verwijderen van tijdelijke bestanden.

Extra bal:

Wil je gewoon de Apple Watch uitzetten ? Geen probleem.

Houd hiervoor de zijknop ingedrukt tot er drie verschillende opties op het scherm verschijnen:

  • Uit
  • Bespaar batterij
  • Vergrendeling

Twee eenvoudige manieren om onze gloednieuwe Apple Watch te krijgen zonder problemen door overmatig gebruik.

Wil je dat we iets op de Apple Watch proberen om je uit de problemen te halen? Vraag het ons!