Hoe een bestand te decomprimeren op iPhone of iPad in slechts VIER stappen

Hoe een bestand uit te pakken op iPhone of iPad

Hoe pak je een bestand uit op je iPhone of iPad – De grootte van fotos, videos en andere bestanden, maken het vandaag de dag essentieel om ze te comprimeren om ze snel te delen en zonder dat gebruikers “beperkte” datasnelheden gebruiken. Een systeem dat veel gebruikt wordt in onze Macs en dat we u al op verschillende manieren hebben uitgelegd hoe u het correct kunt doen. Maar dat is steeds vaker te zien op onze iPhone en iPad, aangezien zij ons belangrijkste werkinstrument zijn geworden.

Stel dat we een bestand hebben ontvangen (of een bestand dat in meerdere delen is verdeeld), dat we willen decomprimeren in .zip, .rar of een ander type gecomprimeerd bestand, en we willen het graag decomprimeren op onze iPhone of iPad, maar we weten waar we moeten beginnen.

iOS is zon compleet systeem dat het in staat is om ons een preview van de inhoud te laten zien in het geval van een tekst in elk type formaat. Maar hoe zit het met een afbeelding of video? Vandaag gaan we uitleggen welke stappen nodig zijn om een bestand in onze Apple-apparaten te decomprimeren.

Pak een ZIP- of RAR-bestand uit op iPhone of iPad

  • Het eerste wat we moeten doen is ervoor zorgen dat we ALLE onderdelen van het bestand naar onze computer hebben gedownload, voor het geval dat het wordt gesplitst.
  • Zodra we alle delen van het bestand (of alleen het gecomprimeerde bestand) hebben gedownload, verplaatsen we het naar onze applicatie om het te decomprimeren, met behulp van het aandelenmenu. In het geval dat we in meerdere delen worden opgedeeld, zullen we alle bestanden één voor één moeten opsturen.
  • Wanneer u de bestanden in uw toepassing hebt, klikt u op het eerste .zip-bestand, .rar, enz… dat iets als “part 1” zal plaatsen en klikt u op unzip-file.
  • Het zal automatisch worden gedecomprimeerd, zodat we de inhoud onmiddellijk kunnen zien. Als het een bestand in delen zou zijn, zou het automatisch één enkel bestand genereren met alle delen samengevoegd.

Op deze manier kunnen we handelen en genieten van ALLE bestanden die ons gecomprimeerd op onze iPhone of iPad worden toegestuurd, zonder dat we door een computer hoeven te gaan om ze te decomprimeren.